Blog

Spune STOP STRES

Aminteam despre vindecare cu alte ocazii, în cadrul altor articole. Tot despre acest proces doresc să discutăm şi acum, deoarece, din păcate, în zilele noastre, în ciuda exploziei tehnologiei moderne şi a ştiinţei, omul suferă din ce în ce mai mult de maladii devastatoare şi de la vârste din ce în ce mai fragede.

Vindecarea este, după Hildegard von Bingen, faimoasa călugăriţă medievală, un proces care are loc pe mai multe planuri. La acest proces participă nu numai corpul ci şi sufletul, spiritul, deci şi Dumnezeu şi cosmosul. În arta de vindecare primită de la Hildegard von Bingen se tratează cauzele şi nu simptomele bolilor. Iar omul este privit ca un întreg alcătuit din trup, suflet şi spirit. Astfel natura ne pune la îndemână remedii pentru echilibrarea sufletului şi tratarea trupului, depinde numai de noi să le permitem să ne ajute.

Unul dintre aceste remedii estepulberea din ovăz verde Deep Green – Puterea Naturii

Asemenea orzului şi ovăzul este un aliment-medicament demonstrat fiind faptul că fulgii sau făina integrală din ovăz sunt produse dietetice. De asemenea sunt mijloace terapeutice utilizate în tratarea celor mai diferite probleme de sănătate. Putem porni de la insomnii, dureri de cap şi până la anemii, gută sau chiar dislipidemii. Ovăzul ne furnizează la fel de multe proteine ca şi grâul. Este bogat în fibre şi vitamine fiind recunoscut ca un excelent tonic al sistemului nervos central. Din acest motiv ovăzul este indicat în stările de stres, astenie, insomnii sau în combaterea cefaleei.

Avena Sativa – sub denumirea sa Latină, ovăzul sau “hrana verde a mileniului trei”

Căci “avena” în latină înseamnă “hrănitor”, este menţionat în literatură încă din timpuri străvechi. Printre primele însemnări despre ovăz se numără cele ale vindecătoarei medievale Hildegard von Bingen. Care, încă din secolul al XII-lea, afirmă despre ovăzul verde faptul că: “acesta îmbunătăţeşte starea de spirit şi contribuie la o minte limpede, ascuţită”. Indienii foloseau ovăzul în tratarea celor dependenţi de opium, morfină sau tutun. Astfel plantei fiindu-i recunoscute beneficiile în tratamentul epuizării nervoase, al insomniilor şi afecţiunilor sistemului nervos încă din timpuri străvechi.

Pulberea din ovăz verde – Deep Green Puterea Naturii
Este un supliment nutritiv concentrat ce conţine toţi nutrienţii şi toate oligoelementele specifice ovăzului verde în proporţii fiziologice. Folosit în mod tradîţional pentru compensarea carenţelor nutriţionale, în susţinerea capacităţii organismului de a funcţiona eficient şi de a desfăşura activităţi zilnice fără apariţia unor stări de oboseală. De asemenea poate fi folosit pentru consolidarea mentală generală, ca suport cognitiv în situaţii stresante (perioade de concentrare, învăţare şi memorare, pentru abilitate, vigilenţă şi adaptare în condiţii de stres).

Pulberea din ovăz verde – Deep Green Puterea Naturii

Este utilă şi în combaterea tulburărilor cardiace pe fond nervos. Este de asemenea un sedativ nervos excelent, eficace în stări de neurastenie, depresie, anxietate acută şi cronică. Suprasolicitarea organismului în efortul fizic şi intelectual prelungit poate duce la apariţia unor tulburări ale somnului, la apariţia unor stări de iritabilitate. Şi pentru a contracara toate aceste manifestări neplăcute este suficientă consumarea pulberii din ovăz verde – Deep Green. Ovăzul vă va induce un somn normal, odihnitor, va normaliza valorile tensiunii arteriale, va reduce nivelul crescut al colesterolului şi al acidului uric,pe scurt, va spune stop stres. De asemenea vă va ajuta în detoxifierea organismului prin combaterea constipaţiei, fiind un bun tonic revigorant în stările de convalescenţă sau după intervenţii chirurgicale.

Pulberea din ovăz verde – Deep Green Puterea Naturii îmbunătăţeşte performanţele sportive prin aportul său energetic mărit.

Share this post

Leave your thought here