Hot
Φ SLAB - Produs natural slăbit

Φ SLAB – Produs natural pentru slăbit

99.00 lei

(Based on 1 review)

Deși motivele ce conduc la îngrășare au cauze multiple și diverse iar modul în care fiecare organism reacționează la curele de detoxifiere și slăbire este diferit, există, totuși, o unitate în diversitate. Φ SLAB – Produs natural slăbit, produs care conține ingrediente 100% naturale, ce acționează pe diverse căi pentru susţinerea armonioasă a proceselor metabolice.

896 în stoc

SKU: 6422575041549 Categorie:
Share:

Φ SLAB – Produs natural slăbit

Deși motivele ce conduc la îngrășare au cauze multiple și diverse iar modul în care fiecare organism reacționează la curele de detoxifiere și slăbire este diferit, există, totuși, o unitate în diversitate. Φ SLAB este un produs care conține ingrediente 100% naturale, ce acționează pe diverse căi pentru susţinerea armonioasă a proceselor metabolice. Realizat după o rețetă originală, Φ SLAB este un supliment alimentar care se integrează perfect în ecuația slăbirii alături de mișcare și dietă Φ SLAB te ajută să-ţi menţii greutatea corporală normală, eliminând rapid şi eficient kilogramele nedorite. Alege să Φ SLAB sănătos.

Efecte Φ SLAB – Produs natural slăbit

Adjuvant în cadrul programelor de control al greutății datorită proprietăţilor sale de reducere a apetitului și a consumului de calorii (Gymnema sylvestre);
Contribuie la menţinerea nivelului normal de glucoză în sânge (Moringa oleifera);
Ajută în menținerea unui apetit normal prin reducerea poftei de zahăr şi de alimente dulci (Gymnema sylvestre);
Contribuie la buna funcţionare a metabolismului grăsimilor, facilitând slăbirea (Guarana);
Susține buna funcționare a sistemului imunitar (Guarana);

Mod de utilizare Φ SLAB:

Adulţi: conţinutul unui plic de ф SLAB se dizolvă într-un pahar de apă plată, peste care se poate adăuga zeamă de lămâie, ceai neîndulcit sau suc obţinut din sau legume proaspete (aproximativ 50ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de micul dejun şi masa de prânz, pe o perioadă de minim 3 luni sau până la obţinerea rezultatelor dorite.
Copii peste vârsta de 12 ani: jumătate din conţinutul unui plic de ф SLAB se dizolvă într-un pahar de apă plată, peste care se poate adăuga zeamă de lămâie, ceai neîndulcit sau suc obţinut din sau legume proaspete (aproximativ 50ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de micul dejun şi masa de prânz, pe o perioadă de minim 3 luni sau până la obţinerea rezultatelor dorite.

Contraindicaţii:

Nu se semnalează la doza şi la ritmul de administrare recomandate.

Precauţii:

În sarcină şi perioada de alăptare, hipersensibilitate la plantele din compoziţie. Pot apărea efecte adverse numai la depaşirea dozei zilnice recomandate, şi anume: disconfort abdominal, flatulenţă, balonări. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de prezentare Φ SLAB – Produs natural slăbit:

Cutie cu 30 pliculeţe a câte 6g
Compoziţie plic:
Grâu verde pulbere (Triticum aestivum) 2,5g
Orz verde pulbere (Hordeum vulgare) 1,8g
Gymnema sylvestre pulbere 0,6g
Moringa oleifera pulbere 0,6g
Guarana pulbere (Paulina cupana) 0,3g
Stevia rebaudiana 0,2g

Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Φ SLAB este un supliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

Φ SLAB este notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 11995/2018.

Găsești aici promoțiile produsului Φ SLAB

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Brand

Cerasus Puterea Naturii

1 recenzie pentru Φ SLAB – Produs natural pentru slăbit

  1. Florina

    Un produs care m-a ajutat foarte mult sa-mi dau jos kilogramele acumulate in perioada sarcinii.

Adaugă o recenzie