Despre noi

Despre noi - CERASUS, producător de produse naturiste şi de slăbit

"Natura-ţi dă zilnic exemplu de a trăi!"

Nicolae Iorga

cerasus.ro este un site de informații despre tratamente naturiste sau produse naturiste și despre beneficiile pe care natura ni le-a dăruit.

Site-ul cerasus.ro este deţinut de Cerasus Puterea Naturii SRL, producător de produse naturiste şi de slăbit. Noi folosim în special pulberi organice din plante precum: pulbere organică din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, maca.

Căutând noi abordări ale igienei alimentației veți descoperi alături de noi alternative terapeutice eficiente brevetate de milenii. Ne expunem opiniile proprii despre menținerea unui stil de viață sănătos adresându-ne tuturor acelora care consideră că sănătatea este cea mai de preț avere.

Suntem o echipă profesionistă, îndrăgostită de natură şi de frumos. Deoarece credem, cu tărie, că sănătatea este măsura fericirii noastre, suntem mereu atenţi la detalii.

Ca şi producător de produse naturiste şi de slăbit, produsele noastre sunt suplimente alimentare avizate la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. la care au contribuit specialişti medici, nutriţionişti şi chimişti cu o bogată experienţă şi cunoştinţe în domeniul medicinei alternative şi al tratamentelor naturiste.

Am realizat din ingrediente atent selecţionate şi 100% naturale toate aceste produse care vă oferă acel plus de energie şi de vitalitate de care aveţi nevoie pentru un trai sănătos.

Vă așteptăm pe magazinul online cerasus.ro cu întrebări despre starea dumneavoastră curentă de sănătate sau despre orice alte probleme legate de sănătate sau afecțiuni fizice. Apelați cu încrederea la sfaturile noastre!

Sănătatea este măsura fericirii tale!

cerasus.ro este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) sub nr. 28463 şi are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează către cerasus.ro sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet şi a serviciilor de sănătate.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Nu, nu am spus-o noi, ci George Bernard Shaw. Dar, ce-ar fi dacă, am face chiar din sănătate un ţel de urmat? Ce poate fi mai frumos să îţi doreşti să trăieşti armonios, bucurându-te de viaţă, de natură, alături de cei dragi ţie?

Noi, cei de la Cerasus, tocmai acest lucru ni-l dorim, atât pentru noi, dar şi pentru cei din jur. Pentru că nimic din ceea ce este uman nu ne este indiferent şi pentru că am învăţat, pe pielea noastră, faptul că este mai bine să previi decât să tratezi, ne-am hotărât să punem bazele Cabinetului de Nutriţie Cerasus – locul unde s-au născut rețete originale de tratamente naturiste şi produse naturiste, puse în slujba sănătății.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni.

Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de  detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficient încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Deşi suntem încă mici avem, însă, suflet mare şi ne dorim să vă fim mereu aproape. Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale.

Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove.

Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre. Comenzile se onorează oriunde în țară, prin curier rapid.

”De învățat înveți multe și de la toți. Dar profesor nu e decât cel care te învață să înveți.”, afirma Constantin Noica în Carte de înțelepciune, Îndrumător pentru tineri. De aceea a luat ființă și site-ul Cerasus Puterea Naturii. Aici, în această mini-bibliotecă online, veți găsi articole despre sănătate, fericire, viață trăită frumos.

Pentru că sănătatea este măsura fericirii nostre, noi, cei de la Cerasus Puterea Naturii, dorim să împărtășim din experiențele noastre și să învățăm împreună cum este mai bine pentru noi să trăim.

Testimoniale - Cerasus Puterea Naturii, producător de produse naturiste şi de slăbit