Termeni şi condiţii

Termeni si conditii - CERASUS

Informaţiile de mai jos trebuie înţelese ca fiind clauze ale unui contract, de aderare, care depinde folosirea serviciilor puse la dispozitie de Cerasus Puterea Naturii prin intermediul site-ului cerasus.ro. Bineînţeles că, în măsura în care consideraţi că o anumită clauză a contractului de mai jos ar putea fi îmbunătăţită, aşteptăm să ne contactaţi şi să ne spuneţi propunerea dumneavoastra. Însă, până la momentul la care contractul de mai jos va fi modificat în direcţia propusă de dumneavoastră (dacă vom cădea de acord asupra modificărilor), trebuie să înţelegeţi faptul că utilizarea serviciului nostru implică un accept prealabil şi absolut al condiţiilor de mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii contractuali de mai jos, vă rugăm să nu utilizaţi serviciile noastre.
Articolele şi ştirile publicate pe site-ul cerasus.ro sunt realizate de către medici colaboratori sau nutriţionişti. cerasus.ro încearcă să ofere informaţii ştiinţifice şi profesioniste dar accesibile tuturor pacienţilor interesaţi de sănătatea lor. Este important de subliniat, că informaţia prezentată pe acest site, are un caracter suplimentar şi în nici un caz nu poate substitui recomandările date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Toate textele sau alte materiale prezentate pe acest site sunt proprietatea lui cerasus.ro. Ele nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fără acordarea anticipată a permisiunii scrise.
Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet sunt protejate de legea Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceste materiale poate fi trimisă prin email la adresa [email protected].
Am dori să vă informăm despre faptul că scopul acestui website este acela de a vă furniza informaţii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar în scopul obţinerii de informaţii generale pentru înţelegerea cât mai bună a stării dvs. de sănătate. Toate materialele şi sfaturile furnizate prin intermediul cerasus.ro trebuie văzute ca simple informaţii şi nu ca analize şi sfaturi medicale complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastră le descrieţi. Datorită acestui lucru, trebuie să acceptaţi faptul că o descriere incorectă sau incompletă a simptomelor pe care le transmiteţi consultanţilor noştri poate să determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumenavoastră reală de sănătate. Prin urmare, trebuie să înţelegeţi că, în ansamblul situaţiilor care îi sunt aduse la cunoştinţă, cerasus.ro nu poate diferenţia acele forme grave de formele mai puţin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastră.

În toate cazurile, vă sfătuim să mergeţi la medicul dumneavoastră de familie dacă vă îngrijorează starea dumneavoastră de sănătate. Răspunsurile oferite de noi sunt doar de natură educaţională şi informativă şi nu pot fi considerate, în nici o situaţie, ca fiind asimilate unor consultaţii sau analize medicale de specialitate. Înţelegeţi că, datorită însuşi modului în care funcţionează comunicaţiile intermediate de internet, o consultaţie medicală amănunţită nu este posibilă, prin urmare, informaţia medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist.

cerasus.ro, firma Cerasus Puterea Naturii, precum şi toţi colaboratorii ale căror sfaturi pot fi întâlnite la cerasus.ro nu pot fi consideraţi răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Întelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului cerasus.ro, nu veţi înainta nici o acţiune judecătorească împotriva Cerasus Puterea Naturii sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia furnizată de noi.
Repetăm, cerasus.ro nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteţi primi de la medicii care vă consultă în persoană. cerasus.ro nu îşi propune să înlocuiască consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să îşi fundamenteze acţiunile viitoare pe sfaturile furnizate de cerasus.ro, pentru că întotdeauna diagnosticul medical necesită consultarea în persoană a unui medic specialist.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Cerasus Puterea Naturii înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28463 are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează către Cerasus Puterea Naturii sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet şi a serviciilor de sănătate.

Utilizatorii nu sunt obligaţi să furnizeze datele lor personale în scopul menţionat mai sus. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele lor personale determină imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de către Cerasus Puterea Naturii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Cerasus Puterea Naturii. Ele pot fi comunicate numai următorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Cerasus Puterea Naturii pentru realizarea scopului menţionat mai sus.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a serviciului de către utilizatori şi accesarea în continuare a site-ului cerasus.ro înseamnă consimţământul expres dat de către utilizatori pentru prelucrarea şi dezvăluirea către terţi de către Cerasus Puterea Naturii a datelor cu caracter personal potrivit condiţiilor din prezenta notă de informare şi în limitele prevederilor legale.

NOTĂ DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR:

Stocarea de informaţii sau obţinerea accesului la informaţia stocată în echipamentul terminal al utilizatorului este efectuată de Administratorul Site-ului numai în următoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, în scop de marketing, reclamă şi publicitate şi / sau furnizarea de bunuri şi servicii. Terţii care stochează informaţii sau au acces la informaţiile stocate în echipamentul terminal al utilizatorului site-ului cerasus.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiză a audienţei şi a performanţei site-ului şi furnizorii de bunuri şi servicii. Scopul general al procesării acestor informaţii de către terţi este furnizarea de servicii de reclamă, marketing şi publicitate.

Fiecare Utilizator, la opţiunea sa proprie, furnizează unele date personale ale sale pentru a-şi crea un cont valabil şi pentru a beneficia de serviciul oferit de către Cerasus Puterea Naturii. În momentul creării contului fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site prin bifarea căsuţei corespunzătoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl priveşte şi să solicite ştergerea datelor. Utilizatorii înţeleg şi acceptă ca ştergerea datelor lor personale va fi urmată de ştergerea contului lor din sistem. De asemenea şi de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către Cerasus Puterea Naturii. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poştă la adresa Companiei: Cerasus Puterea Naturii SRL, cu sediul în Galaţi, Str. Portului nr. 157, incinta Intfor sau la adresa de e-mail: [email protected].