Întrebări frecvente

FAQ – cerasus.ro

Pot plăti ramburs?

Da, orice comandă plasată pe site-ul nostru se poate plăti ramburs cât şi prin celelalte modalităţi de plată: transfer bancar direct sau plata cu cardul.

Când se livrează produsele?

Orice comandă plasată în cursul săptămânii până la ora 15 se procesează în aceeaşi zi. Comenzile plasate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează în prima zi lucrătoare.
Orice comandă procesată se livrează în 1-2 zile lucrătoare prin curier rapid oriunde pe teritoriul României.
Pentru detalii legate de livrarea sau procesarea comenzii dumneavoastră puteţi apela fără ezitare la departamentul nostru de call center, telefon 0236 708 920.

Ce fac dacă produsul nu s-a livrat la timp?

În general, coletele pleacă din depozitul Cerasus în ziua procesării. Pot apărea însă întârzieri din cauze exceptionale, însă veţi fi anunţat.
Deasemenea, pot apărea întârzieri în caz de condiţii meteo nefavorabile sau trafic rutier restricţionat.

Aveţi un specialist?

Produsele comercializate pe site-ul Cerasus.ro sunt suplimente alimentare avizate la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Specialiştii care au contribuit la dezvoltarea reţetelor sunt medici, nutriţionişti şi chimişti cu o bogată experienţă şi cunoştinţe în domeniul medicinei alternative şi al tratamentelor naturiste.

Pot ridica coletul de la sediu?

Da, coletele se pot ridica şi de la sediul nostru din Galaţi, strada Mihai Eminescu nr.121 de luni până vineri între orele 9-16.

Cum se face livrarea?

Livrarea comenzilor de la Cerasus.ro se face direct la d-voastră acasă prin curier rapid oriunde pe teritoriul României.

Cât costă livrarea?

Pentru comenzi mai mari de 170 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi mai mici de 170 lei costul transportului este 21 lei.

Exista posibilitatea de livrare în afara tării?

Expediem şi în ţări din UE sau din afara UE, însă costurile de expediţie diferă în funcţie de ţara de destinaţie. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email.

Scroll Up