Blog

Fii Aktiv – Deep Green Aktiv

Deep Green Aktiv este un bio-preparat conţinând un mix de pulberi ce conferă organismului sportivilor un plus de energie şi de vitalitate.

De la Hercule la Hulk, de la Mercur la Superman sau Captain America, omenirea a avut în permanenţă nevoie de supereroi. Luptând mereu de partea dreptăţii, aceştia reuşesc întotdeauna să salveze situaţia chiar şi atunci când nimeni nu mai credea că este posibil.
Faptul că aceşti supereroi sunt personaje fictive, menite să ne scoată din cotidian şi să ne binedispună, nu mai este un mister nici măcar pentru cei mici. Ceea ce rămâne să dăinuie este, însă, hotărârea cu care aceştia îşi urmăresc planurile până la final. Care este diferenţa între Hulk si Nicu Vlad, între Agent Romanoff şi Alina Dumitru sau între Wonder Woman şi Simona Halep? Poate doar frizura! Pe toti îi caracterizează aceeaşi dorinţă de a învinge. Dar, mai ales, aceeaşi hotărâre de a se lupta cu sine pentru atingerea unor rezultate mai bune prin metode cinstite.

Citius, altius, fortius sed naturale

De ce contează cum ajungem la rezultate? Pentru că…Lance Armstrong. Este unul din răspunsurile pe care le putem furniza acestei întrebări. Însă presiunea este din ce în ce mai mare, miza este din ce în ce mai mare. Cum să ajungem în vârful ierarhiei şi să nu apelam la metode ilegale?

DEEP GREEN AKTIVSpecialiştii în nutriţie sunt din ce în ce mai solicitaţi. Alternativa sănătoasă există! Se află în natură, s-a aflat de mii de ani şi este la îndemâna oricui. Ştiinţa, din ce în ce mai avansată, în colaborare cu nutriţia îşi dau mâna pentru a vă pune la dispoziţie acea alternativă de care aveţi nevoie.

Ce este DEEP GREEN AKTIV?

Acesta este un produs original, preparat după o reţetă unică pe piaţa din România. Se adresează în special sportivilor de performanţă cât şi amatorilor. Tuturor celor care sunt adepţii unui stil de viaţă sănătos. Deep Green Aktiv este un bio-preparat conţinând un mix de pulberi ce conferă organismului sportivilor un plus de energie şi de vitalitate. Se poate consuma fie înainte fie după antrenamente. Acest preparat realizează atât încărcarea glicemică cât şi susţinerea proteică de care orice sportiv de performanţă are nevoie. Conţinutul său bogat în vitamina C, face din DEEP GREEN AKTIV, un puternic antioxidant. Iar Ca, Cu, Fe, Mg, K, Na, Zn ajută la păstrarea echilibrului electrolitic pe parcursul antrenamentelor. Gustul său dulce-amărui este plăcut, putând fi amestecat atât cu apă plată, la temperatura camerei, cât şi cu sucuri naturale de fructe (morcov, măr, portocală) în circa 100-150 ml lichide.

Acest produs poate constitui o bază de pornire pentru shake-uri, smoothie-uri sau poate fi chiar presărat în salate. Se recomandă administrarea sa cu minum 30 de minute înainte de antrenamente, sau imediat după, pentru refacerea organismului. Acest produs conţine: pulbere proteică din orez, pulbere din baobab, pulbere din lucuma şi pulbere din roşcove.

Suplimentarea proteică în variantă BIO – pulberea proteică din orez

Pulbere proteică din orez este un produs 100% natural, fără aditivi sau arome. Este non-alergică şi ideală pentru prepararea unor sucuri sau shake-uri revigorante. Din punct de vedere nutriţional, pulberea proteică din orez este ideală pentru o dietă echilibrată şi non-agresivă. În plus, pudra proteică din orez conţine aminoazici esenţiali, vitamine din grupul B, vitamina E, fibre şi carbohidraţi. Aceasta nu conţine grăsimi sau sare. Fiind un supliment alimentar hipoalergic, pulberea proteică de orez nu irită stomacul, implicit colonul, şi este uşor de digerat.

Acest supliment nutritiv poate fi adăugat cu uşurinţă într-o multitudine de preparate sau băuturi, pentru creşterea zilnică a nivelului proteic în alimentaţie. Pudra proteică din orez se adresează tuturor celor care doresc un stil de viață echilibrat, sportivilor de performanță, vegetarienilor și veganilor și persoanelor care întâmpină probleme gastrointestinale.
Deoarece este un supliment alimentar care nu deţine un gust specific, acesta poate fi adăugat cu uşurinţă într-o multitudine de reşete de mâncare şi/sau în băuturi.

În funcţie de intensitatea programului de mişcare şi de greutatea corpului, alimentaţia după efort fizic ar trebui să includă 15-25 grame de proteină pentru o refacere adecvată a masei musculare. De asemenea, este nevoie şi de carbohidraţi complecşi pentru a restructura glicogenul. Astfel, un shake format din pudră proteică, fructe şi apă reprezintă o alegere potrivită şi uşor de realizat.

Încărcare glicemică în variantă BIO – pulberea organică din roşcove

Pulberea din roşcove este, de asemenea un produs 100% natural. Roşcova provine din fructul unui arbore tropical, veşnic verde, originar din ţinuturile stâncoase din jurul Mării Mediteraneene. Pudra de roşcove poate fi folosită şi ca înlocuitor de cafea sau de cacao. În Germania şi în Spania, multe mărci celebre de cafea folosesc pudra de roşcove ca înlocuitor de cacao sau de cafea fără cofeină. Roşcova este un stimulent sănătos şi are numai o treime dintre caloriile ciocolatei.

Roşcova este dulce în mod natural. În timp ce la cacao trebuie să adăugăm zahăr sau alţi îndulcitori pentru a obţine gustul dulce. Trebuie să ştim că pudra de roşcove nu creşte glicemia şi de aceea este recomandată şi diabeticilor. Atât pudra de roşcovă cât şi cacao conţin calciu, dar cea de roşcove conţine de două ori mai mult decât cea de cacao! (290 mg în 100 g de roşcove faţă de 123 – 153 mg în 100 g de cacao). Mai mult, pudra de roşcove nu conţine acid oxalic (care interferează cu absorbţia de calciu), aşa cum este cazul pudrei de cacao şi este bogată în proteine, fibre, pectină şi carbohidraţi sănătoşi.

Efect antiinflamator, dar în mod natural-pulberea organică din lucuma

Lucuma este un fruct subtropical cu poprietăţi nutritive valoroase. Pudra de lucuma aduce cu ea o abundenţă de beneficii pentru sănătate atunci când este adăugată în mâncarea sau băutura preferată. Pe lângă satisfacerea poftei de dulce, lucuma este o sursă de antioxidanţi, fibre, carbohidraţi, vitamine şi minerale necesare funcţiilor organismului. Toate acestea aduc beneficii sistemului imunitar. Lucuma nu conţine gluten. Gustul este descris ca fiind asemănător cu cel al siropului de arţar sau al caramelului. Pulpa fructului lucuma este deshidratată pentru a produce pudra de lucuma sau făina. Care mai apoi este comercializată atât pentru gust şi aromă dar mai ales pentru proprietăţile sale nutritive.

Lucuma a fost folosită timp de secole în America de Sud pentru proprietăţile sale medicinale. Acest lucru se menţionează într-un raport al Third World Network. Rutgers University a coordonat un studiu care a evaluat efectul antiinflamatoriu al extractului de lucuma asupra vindecării rănilor şi a îmbătrânirii pielii. Rezultatele cercetării au stabilit că lucuma a sporit în mod semnificativ închiderea rănii şi a susţinut regenerarea ţesuturilor. Raportul studiului a concluzionat că lucuma ar putea avea efecte antiinflamatorii, anti-îmbătrânire şi de reparare asupra pielii umane.

Energizant natural cu impact pozitiv asupra stresului oxidativ – pulberea organică din baobab

Aceasta pulbere este un nou super aliment recomandat de nutriţionişti mai ales sportivilor de performanţă. Ajută la atenuarea nivelului de oboseală apărut în urma antrenamentelor. Oamenii de ştiinţă de la Oxford Brookes University au stabilit că pudra de baobab poate fi inclusă în alimentaţie cu beneficii importante inclusiv pentru persoanele care suferă de diabet de tip 2 (sursa: express.co.uk). Pudra de baobab conţine numeroase vitamine şi minerale esenţiale. Şi are printre cele mai ridicate capacităţi antioxidante comparativ cu alte fructe şi legume.

Arborele baobab este unul dintre cei mai reprezentativi copaci din Africa şi este adesea numit arborele răsturnat deoarece arată ca şi cum rădăcinile i-ar creşte în sus. Acesta se găseşte în 32 de ţări africane şi în anumite părţi din Australia având fructe deosebit de bogate în calciu, potasiu, tiamină, vitamina C. Fructul deţine una dintre cele mai mari capacităţi antioxidante din lume. Are o cantitate mai mult decât dublă de antioxidanţi la gram decât fructele goji şi mai mare decât a afinelor şi rodiilor la un loc. Este o sursă excelentă de vitamina C care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ şi contribuie la formarea colagenului.

Deep Green Aktiv este un supliment alimentar dedicat tuturor celor îndrăgostiţi de mişcare. Aşadar îndemnul nostru este să încercăm să fim mai buni prin mijloace cinstite şi naturale deoarece sănătatea este măsura fericirii noastre!

Share this post

Leave your thought here