Blog

Ce ştim despre pulberea din grâu verde?

La loc de cinste, pe raftul cel mai înalt din cămara naturii, se află pulberea din grâu verde, cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii.

Această pulbere conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu si caliu. Este o sursă perfectă de proteine deoarece conţine 17 feluri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali în proporţiile optime. Este uşor asimilată de către organismul nostru deoarece digerarea nu necesită multă energie. Deci poate fi consumată şi de către cei cu o digestie mai proastă.

În prima fază pulberea din gâu ajută la digestie şi functionarea organelor interne deoarece are efect puternic alcalin. Conţinutul său bogat în clorofilă ajută la o mai buna oxigenare a sângelui. Îmbogăţeşte astfel alimentarea celulelor cu oxigen, având un important rol antiinflamator.

Bun detoxifiant, pulberea din grâu ajută la completarea carenţelor din alimentaţie. Ridică nivelul energetic al organismului. Efectul său de vitalizare se datorează exclusiv conţinutului său bogat în vitamine şi minerale. Pulberea din grâu este cea mai complexă substanţă nutritivă din lumea plantelor.

Prin importanta concentraţie de clorofilă pe care o deţine, pulberea de grâu verde aduce mari beneficii împotriva bolii neoplazice (cancerului). Astfel, clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenti cancerigeni. Reduce sau împiedicâ absorbţia intestinală a acestora. Totodată clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale curelor cu chimioterapice si citostatice asupra celulelor sănătoase.

Efectele benefice importante ale pulberii de grâu verde s-au constatat şi în:

✅ cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii) şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate
✅ hematologie (deoarece preparatul stimulează eritrogeneza – formarea globulelor roşii în sânge)
✅ susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă (preparatul stimulează creşterea şi menţinerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a hematocritului şi a valorii hemoglobinemiei)
✅ susţinerea nutriţională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA şi a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci)
✅ profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care au suferi de TBC
✅ afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţinile hepatice, metabolice.

Ce Substanţe conţine Pulberea din Grâu Verde?

Pulberea din grâu verde conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare pentru organism. Catalogat drept un aliment “complet” de experţii în nutriţie, grâul verde a devenit parte a dietei multor persoane dornice să trăiască o viaţă lungă şi sănătoasă.

Pulberea din grâu verde este indicată în cure de:

✅ Detoxifiere, deoarece efectul consumului de pulbere conduce în fiecare caz la echilibrarea organismului. Influenţează pozitiv funcţionarea întregului organism. Datorită efectului alcalin organismul începe după un timp să descompună substanţele nocive depozitate. Procesul de detoxifiere este intens, se constată, astfel, o stare generală îmbunătăţită, mai puţină oboseală, putere de muncă mai mare. Şi cu timpul o rezistenţă mai bună în faţa bolilor.
✅ Stimulare a imunităţii, deoarece multitudinea enzimelor care se regăsesc în pulberea din grâu verde dirijează şi supraveghează milioanele de reacţii biochimice care se produc în organism. Pulberea din grâu, datorită conţinutului ridicat de enzime, necesare pentru oxigenarea celulară, leagă radicalii liberi şi diminuează riscul de îmbolnăvire. Una dintre enzimele conţinute de pulberea este SOD-ul natural (SUPEROXID DISMUTAZA). Acesta este un preparat enzimatic de origine vegetala, cu un efect deosebit în vindecarea bolilor. Revitalizează organismului şi încetineşte procesele de îmbatrânire celulară.

Prin importanta concentraţie de clorofilă pe care o deţine, pulberea de grâu verde aduce mari beneficii împotriva bolii neoplazice (cancerului). Astfel, clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenti cancerigeni reducând sau împiedicând absorbţia intestinală a acestora.

Suc din Iarba de Grau Verde analizat la nivel ADN

Totodată clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale curelor cu chimioterapice si citostatice asupra celulelor sănătoase. Este dovedit prin studii faptul că pulberea de grâu verde are un important rol în activarea apoptozei celulare.

Apoptoza celulară este un termen medical ce indica procesul de moartea celulara fiziologică. Acest proces este esenţial pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a organismelor multicelulare. Prin apoptoză celulele declanşează auto-distrugerea proprie ca răspuns la un anumit semnal.

Acest proces este programat genetic şi este necesar pentru supravieţuirea organismelor pluricelulare. Apoptoza este insă pervertită în cazul afectiunilor neoplazice. Oncologii au fost tradiţional preocupaţi în principal de proliferarea celulară. Cu toate acestea în ultimul timp atenţia lor se îndreaptă, cu un interes din ce in ce mai mare, spre studiul apoptozei.

Observaţia legată de apariţia apoptozei în tumori nu este recentă. Atunci când modificările de la nivelul ADN cauzează acumularea anormală de celule se produce transformarea malignă. Anumite celule canceroase se divid mult mai încet decât celulele normale. Dar, cancerul continuă să se extindă datorită prelungirii timpului de viaţă al celulei. Mulţi carcinogeni provoacă rupturi ADN sau interferă cu enzimele necesare pentru replicarea corectă a ADN.

Apoptoza este o metodă eficientă de prevenire a transformarii maligne deoarece ea îndepărtează celulele care posedă alterări genetice.
Apoptoza anormală poate promova dezvoltarea cancerului, atât prin permiterea acumularii de celule in diviziune, cât şi prin blocarea îndepărtării variantelor genetice cu potenţial malign ridicat. Aşadar normalizarea procesului de apoptoză în cazul persoanelor ce prezintă neoplasm îmbunătăţeste enorm rata supravieţurii acelei persoane.

Multe cercetări ştiinţifice au atras atenţia asupra proprietăţilor acestei pulberi în combaterea afecţiunilor neoplazice

Le amintim pe unele dintre acelea care, fiind şi mai recente, ne par a fi mai interesante în domeniul sustinerii nutriţionale a pacientului neoplazic (cu cancer). Astfel:

 1. În 2002, Ben – Arye E & Co, în cadrul studiului dublu – orb randomizat denumit „Sucul de grâu verde încolţit în tratamentul colitei ulcerative distale active” a concluzionat că administrarea zilnică, timp de o lună a acestui suc a condus la diminuarea activităţii inflamatorii, a ulceraţiilor şi sângerărilor colonice, a durerilor abdominale precum şi a celorlalte semne de colită ulcerativă la pacienţii trataţi vs. placebo.
 2. În 2004, Marawaha RK & Co, în studiul pilot denumit „Sucul de grâu verde încolţit reduce nevoia de transfuzii sangvine la pacienţii cu Thalasemie majoră” au demonstrat faptul că frecvenţa transfuziilor de sânge la macienţii major thalasemici la care le-a fost administrat zilnic acest suc scade cu 25 – 40%.
 3. În 2006, Dey, R. Sarkar & Co în Journal of Clinical Oncology, arată că utilizarea sucului de grâu verde încolţit la tratamentul pacienţilor cu diferite forme de cancer, aduce efecte importante în imbunătăţirea calităţii vieţii şi a indicelui Karnofsky şi reprezintă O ALTERNATIVĂ EFICIENTĂ PENTRU TRANSFUZIILE DE SÂNGE.
 4. În acelaşi sens, în 2007, israelianul Bar – Sela G & Co, în cadrul studiului pilot denumit „Sucul de grâu verde încolţit diminuează toxicitatea hematologică dată de chimioterapia cancerului de sân” arată că administrarea zilnică a acsetui suc pe întreaga perioadă a tratamentului citostatic în cancerul de sân diminuează cu 60% mielotoxicitatea (efectul toxic asupra măduvei osoase formatoare de celule sangvine) ceea ce conduce la îmbunătăţirea toleranţei organismului la tratamentul polichimioterapic şi la scăderea necesităţii tratamentului cu GCST (Factor de Stimulare a Creşterii Granulocitelor), neinfluenţând în sens negativ eficacitatea chimioterapiei.
Share this post

Comentarii (13)

  • hermann alina

  • 24 februarie 2014 at 17:27 pm

  sunt interesata de acest produs cum as putea sal comand?

   • hermann alina

   • 24 februarie 2014 at 17:28 pm

   contactatima pe adresa de mail [email protected]

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:16 pm

   Se poate comanda telefonic la numarul 0236-708.920 sau pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro

  • ancuta petrachi

  • 26 februarie 2014 at 13:38 pm

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi comunicati pretul pentru acest produs.
  Multumesc.

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:15 pm

   Pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro gasiti toate aceste detalii sau la numarul de telefon 0236-708.920, de luni pina vineri intre orele 9-16.

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:16 pm

   Pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro gasiti toate aceste detalii sau la numarul de telefon 0236-708.920, de luni pina vineri intre orele 9-16.

  • cornea gabriela

  • 27 februarie 2014 at 13:34 pm

  Sunt interesata de acest produs, dar as dori sa stiu instructiuni de folosire. Cum se ia, cat dureaza o cura, s.a.m.m . Va multumesc si astept raspuns cat mai repejor de la dvs.

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:17 pm

   Pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro gasiti toate aceste detalii sau la numarul de telefon 0236-708.920, de luni pina vineri intre orele 9-16.

  • liviu

  • 2 martie 2014 at 00:06 am

  sunt interesat de acest produs cum as putea sa-l comand si ce pret are contactatima pe adresa de mail [email protected]

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:12 pm

   Se poate comanda telefonic la numarul 0236-708.920 sau pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro

  • Stanciu Dorel

  • 2 martie 2014 at 11:36 am

  Buna ziua,

  Privind Pulberea de Grau Verde:.
  -cum se administreaza zilnic.
  -de unde se poate cumpara sau comanda
  -care este pretul
  Multumesc

  Cu respect,

  Dorel STANCIU
  Manager General
  M: 0040 – 746/29 18 95
  E-mail: [email protected]
  http://www.venex.ro

  • Stanciu Dorel

  • 5 martie 2014 at 21:55 pm

  De ce nu ne raspundeti la intrebari: care este pretul si unde putem comanda.Ori sunteti firma serioasa ori inselati lumea.

  Cu respect,

  Dorel STANCIU
  Manager General
  M: 0040 – 746/29 18 95
  E-mail: [email protected]

   • cerasus

   • 10 martie 2014 at 13:12 pm

   Se poate comanda telefonic la numarul 0236-708.920 sau pe site-ul nostru http://www.puterea-naturii.ro