Blog

Testimonial Silvia Pryzbilla

Citeste mai multe aici

Acum ceva vreme, m-am certat cu o rudă apropiată şi atâta de tare m-a afectat că m-a dat peste cap total. Nu am putut să mai dorm noaptea, agitaţie, nimeni nu îmi mai intra în voie. Îmi venea să ma închid în casă, nici pe afară să nu mai dau. Să nu mai văd lume, să nu nimic. Nu mai eram eu.Stresul te termină, pur şi simplu. Nu eşti om dacă eşti stresat. Şi am văzut pe pielea mea. (testimonial Silvia Pryzbilla)

A venit o prietenă pe la mine de curând şi s-a speriat când m-a văzut şi m-a întrebat: “Fată dar ce ai păţit? Ce a putut să te aducă în starea asta? Arăţi îngrozitor!” Şi i-am povestit tot de-a fir a păr, supărarea mea că sunt şi o fire sensibilă şi mă consum îngrozitor. Şi atuncea a venit ea cu soluţia: “Uite îţi dau eu ceva să te pui pe picioare. Eu am luat acum câtva timp nişte capsule de ovăz verde şi atâta de bine mi-au făcut, m-au liniştit. Trebuie să încerci şi tu. Trebuie să te pui pe picioare că tu erai o fire veselă. Ce-i cu tine de eşti aşa?”

Eu cu produsele naturiste sunt prietenă şi atunci am luat câte 2 capsule dimineaţa, la prânz şi seara. Cam la o săptămână s-a văzut şi efectul. Într-adevăr începusem să dorm, după o săptămână nu mă mai trezeam noaptea, nu mai bântuiam şi parcă îmi dădea aşa o linişte,un calm , mă trezeam şi dimineaţa mai liniştită, înseninată cât de cât şi asta au remarcat-o şi prietenii. Recomand tuturor Capsulele din Ovăz Verde. Mie mi-au schimbat viaţa. Sunt optimistă, relaxată, am poftă de viaţă!

Capsulele din suc de ovăz verde Deep Green – Puterea Naturii

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom, complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Capsulele gelatinoase moi combat eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a sistemului imunitar datorită concentrație deosebit de importante de SOD Natural (Superoxid Dismutaza – enzimă suport, direct implicată în procesele oxidative de epurare a radicalilor toxici de oxigen).

Eficiente în perioadele de detoxifiere, cum sunt perioadele de post, dar nu numai. Conținutul lor bogat în fibre ajută la buna funcționare a întregului tub digestiv, acționând mai ales la nivelul colonului prin reglarea tranzitului intestinal și normalizarea scaunelor. Indicat persoanelor care suferă de sindrom de dischinezie biliara (bila leneșă), constipație sau colon iritabil.

Share this post

Leave your thought here