Blog

Interviu cu Marius Rebenciuc

Citeste mai multe aici

Sunt foarte mulţi oameni care se plâng că se simt foarte obosiţi, că nu pot să doarmă noaptea, că au început să acumuleze kilograme în plus deşi nu şi-au schimbat regimul de viaţă sau regimul alimentar. Că se simt foarte slăbiţi şi nu au nici un pic de vlagă.

Capsulele Deep Green din ovăz verde vă ajută să depăşiţi stările de epuizare nervoasă, să dormiţi mai bine, să treceţi mai uşor peste perioadele de stres şi agitaţie.

Toate acestea se datorează celui mai mare duşman al omului modern: stresul.

Stresul este o senzaţie pe care fiecare dintre noi o percepe ca o stare de tensiune, încordare, nervozitate, care poate să apară în momentele mai solicitante din viaţa noastră. Şi ne poate afecta viaţa de familie cât şi randamentul la locul de muncă. Stresul la locul de muncă este din ce în ce mai des întâlnit. Sunt foarte mulţi oameni care fac ore suplimentare. Sau se tem că vor fi daţi afară sau au o normă de lucru foarte mare şi în cele din urmă se îmbolnăvesc. Vreau să fie foarte clar! Orice supărare, orice gând, orice tensiune care ne apasă va avea urmări foarte grave asupra sănătăţii. Am văzut oameni care nu puteau să doarmă din cauza grijilor.

Ştiţi cum arată un om care nu a dormit câteva nopţi?

Am vorbit acum câteva zile cu un domn care avea un credit la bancă. Îi scăzuse salariul şi avea mari probleme în a-şi plăti ratele. Îmi povestea că orice făcea numai la asta se gândea. Era într-o stare de epuizare nervoasă foarte mare. Şi tocmai de asta i-am recomandat din toată inima Capsulele Deep Green. Trebuie să ajutăm organismul să reziste cu bine stresului şi Capsulele Deep Green sunt cea mai bună soluţie. Conţin vitamine şi minerale cu efecte foarte bune atunci când suntem slăbiţi. Ştiu o doamnă care are în jur de 50 de ani şi trăieşte cu spaima că va fi concediată şi n-o să-şi mai găsescă de lucru din cauza vârstei. Astfel de cazuri sunt foarte frecvente în ziua de astăzi.

Capsulele Deep Green vă ajută să depăşiţi stările de epuizare nervoasă, să dormiţi mai bine, să treceţi mai uşor peste perioadele de stres şi agitaţie. Stresul vă afectează inima şi sistemul circulator, plămânii, ficatul, rinichii, sistemul endocrin, sistemul digestiv, sistemul muscular şi cel reproducător. Capsulele Deep green pot să vă ajute organismul să reziste, să dormiţi mai bine, să fiţi calmi şi să vă păstraţi sănătatea şi pofta de viaţă.

Când suntem supăraţi sau avem probleme la locul de muncă, sau atunci când avem probleme în familie sau nu putem dormi noaptea atunci vor apărea şi problemele de sănătate.

Uitaţi-vă în jur! Toţi cei care sunt apăsaţi de necazuri au şi probleme de sănătate. Capsulele Deep Green vă pot ajuta să vă păstraţi calmul şi încet, încet să depăşiţi şi problemele.
Hormonii stresului ne afectează şi sistemul respirator şi sistemul cardiovascular. Atunci când reacţionăm la stres, respiraţia ni se accelerează deoarece facem un efort să distribuim mai repede oxigenul şi sângele către organele vitale. Dacă suferim de afecţiuni respiratorii preexistente, stresul ne poate îngreuna respiraţia.

Inima pompează sânge mai repede iar hormonii stresului contractă vasele de sânge şi cresc tensiunea arterială.

Aceste măsuri au efecte foarte bune asupra organismului pe termen scurt însă pe termen mediu sau lung au efecte devastatoare asupra sănătăţii noastre. Stresul frecvent sau cronic determină inima să lucreze prea intens într-o perioadă prea lungă de timp. Creşte riscul de hipertensiune arterială, probleme ale vaselor de sânge, infarct miocardic sau atac cerebral.

Pensionarilor care au pensii mici, studenţilor care sunt în perioada examenelor, celor care au probleme în familie, celor care au probleme la locul de muncă şi tuturor persoanelor care au o perioadă de epuizare nervoasă le recomand Capsulele Deep Green. Avem mii de oameni care au folosit aceste capsule, 100% naturale şi au avut rezultate foarte bune.

Share this post

Leave your thought here