Blog

Testimonial Olga Bucur

Citeste mai multe aici

Şeful meu a făcut reduceri de personal. Am rămas oameni puţini, muncă multă, stres mare, nu făceam față. Mi se părea că nu mai termin treaba. (Testimonial Olga Bucur)

Ajungeam acasă şi nu mai ştiam de mine. Aveam un stres, eram neliniştită, agitată, nu mă puteam gândi, nu mă puteam controla, nu puteam să fac nimic acasă. Eram stresată, agitată.

Fiul meu mi-a recomandat nişte Capsule din Ovăz Verde. Mi-a spus:” Mamă iei 2 dimineaţa, 2 prânz, 2 seara. Eu le-am luat în sesiune şi mi-au făcut foarte bine. N-are ce să-ţi facă rău!”

După 2-3 săptămâni am început să mă simt mai bine. Eram mai optimistă, mai relaxată şi lucrurile au început să se lege. Ascultaţi-mă pe mine: când eşti nervos, agitat, parcă nu-ţi iese nimica. Când eşti relaxat, optimist, toate lucrurile se aşează de la sine. Recomand tuturor Capsulele din Ovăz verde! Sunt extraordinare!

Capsulele din suc de ovăz verde Deep Green – Puterea Naturii

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom, complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Capsulele gelatinoase moi combat eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a sistemului imunitar datorită concentrație deosebit de importante de SOD Natural (Superoxid Dismutaza – enzimă suport, direct implicată în procesele oxidative de epurare a radicalilor toxici de oxigen).

Eficiente în perioadele de detoxifiere, cum sunt perioadele de post, dar nu numai. Conținutul lor bogat în fibre ajută la buna funcționare a întregului tub digestiv, acționând mai ales la nivelul colonului prin reglarea tranzitului intestinal și normalizarea scaunelor. Indicat persoanelor care suferă de sindrom de dischinezie biliara (bila leneșă), constipație sau colon iritabil.

Share this post

Leave your thought here