Blog

Testimonial Petre Ion

Citeste mai multe aici

La începutul anului am avut nişte probleme la servici. S-au făcut restructurări, am fost trecut pe lista de disponibilizări. (testimonial Petre Ion)
Având şi o vârstă înaintată şi un credit la bancă pentru mine a fost un mare necaz. Neajunsurile erau mari, mă certam cu cei din familie şi pentru mine devenise o dramă.

Am început să iau câte 2 capsule dimineaţa, 2 la prânz, 2 seara şi am început să mă simt mai bine. După o vreme am început să fiu mai liniştit şi să dorm noaptea. Capsulele din Ovăz Verde mi-au schimbat viaţa. Mă simt foarte liniştit, am o relaţie foarte bună cu familia şi mi-am găsit şi un loc de muncă.

Capsulele din suc de ovăz verde Deep Green – Puterea Naturii

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom, complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Capsulele gelatinoase moi combat eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a sistemului imunitar datorită concentrație deosebit de importante de SOD Natural (Superoxid Dismutaza – enzimă suport, direct implicată în procesele oxidative de epurare a radicalilor toxici de oxigen).

Eficiente în perioadele de detoxifiere, cum sunt perioadele de post, dar nu numai. Conținutul lor bogat în fibre ajută la buna funcționare a întregului tub digestiv, acționând mai ales la nivelul colonului prin reglarea tranzitului intestinal și normalizarea scaunelor. Indicat persoanelor care suferă de sindrom de dischinezie biliara (bila leneșă), constipație sau colon iritabil.

Produs eficient, 100% natural, fără efecte secundare, nu produce dependență. Poate fi asociat cu orice tip de tratament medicamentos de sinteză* dar și cu orice alt tip de produs naturist.

Share this post

Leave your thought here