deep green

Concurs

Caştigă cu cerasus.ro şi puterea-naturii.ro produse naturale Deep Green – Pulbere din lucernă verde (3 tratamente)

O imunitate puternică este o prioritate de zi cu zi. Mai ales acum la trecerea din sezonul rece la cel cald când organismul depune mai multe eforturi pentru a se adapta la schimbările de sezon.

Ai posibilitatea de a câştiga acum unul dintre cele 3 tratamente (1 tratement = 6 cutii) cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde pentru întărirea imunitaţii, participând la concursul organizat pe cerasus.ro în perioada 14 august – 14 septembrie 2013. Tot ce trebuie să faci este să raspunzi corect la întrebarea din concurs şi unul dintre cele 3 tratamente poate fi al tău.

Denumită şi „mama tuturor plantelor”, lucerna este considerată hrană verde a mileniului.

Din cele mai vechi timpuri, vechii chinezi aveau o vorbă: „Ce le face bine vitelor tale, îţi face şi ţie”. Animalele chinezilor consumau cu atâta poftă lucerna, încât şi ei au început să mănânce frunzele fragede ale acestei plante, preparate sub diferite forme. Nu peste mult timp, tamăduitorii tradiţionali recomandau lucerna pentru stimularea poftei de mâncare, probleme ale aparatului digestiv, mai ales pentru ulcere de stomac şi duoden. De multă vreme, în intreaga lume, lucerna este considerată o plantă furajeră importantă, însă în ultimii 35 de ani ea este foarte apreciată (mai ales germenele plantei) şi pe post de aliment nutritiv, mulţi fiind cei care consumă des salată de lucerna.

Lucerna, «vindecătorul cu o mie de proprietăţi»

Biologul Frank Bouer a studiat îndeaproape efectele lucernei asupra organismului uman. El a constatat că frunzele verzi ale plantei conţin opt aminoacizi esenţiali care combat o serie de disfuncţii din organism. Alanina şi lizina măresc puterea de concentrare şi reduc efectele stresului.

Arginina menţine buna funcţionare a sistemului imunitar şi previne formarea tumorilor. Histidina şi prolina grăbesc procesul de vindecare a rănilor. Cisteina este un protector al bolnavilor de psoriazis. Tirozina tratează stările de depresie şi reduce apetitul. Metionina elimină deşeurile din ficat şi ajută la regenerarea acestuia.

Este un diuretic natural

Lucerna se recomanda pentru prevenirea infectiilor vezicii urinare si ale prostatei. De asemenea, specialistii recomanda lucerna ca adjuvant in tratamentul medicamentos specific in cazul inflamatiilor. Actioneaza benefic si in cazul durerilor reumatice.

Are efecte de detoxifiere

Planta este folosită ca tonic general şi ca întăritor al sistemului imunitar. Tratamentul cu lucernă este recomandat de specialişti pentru detoxifierea şi stimularea funcţiei ficatului şi pentru purificarea sângelui. Datorită conţinutului său ridicat de fibre, lucerna are puterea de a absorbi şi de a elimina toxinele din organism.

De asemenea, lucerna este recomandată de fitoterapeuţi pentru eliminarea retenţiilor de apă din organism. Datorită substanţelor active conţinute în frunze şi în lăstari, tratamentul cu lucernă are efecte benefice în combaterea constipaţiei. De asemenea, planta are efect purgativ şi reduce balonările.

Încetineşte procesul de îmbătrânire

Tratamentul cu lucernă are efecte incontestabile asupra sistemului imunitar. În plus, ceaiul incetineşte procesul de îmbătrânire şi asigură un somn odihnitor. După primele trei-patru săptămâni de terapie, creşte rezistenţa fizică şi psihică a celor care folosesc acest revigorant de excepţie.

Fortifică oasele şi dantura

Fiecare gram de lucernă conţine 8.000 U.I. de vitamina A şi 20.000-40.000 U.I. de vitamina K, care ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge şi previne sângerările. De aceea, lucerna este recomandată în tratarea ovarelor polichistice sau dismenoreei, dar şi persoanelor care au suferit o intervenţie chirurgicală. Celelalte substanţe active din compoziţia lucernei, vitaminele B6, E si D, alaturi de minerale, fortifică sistemul osos şi dentiţia copiilor.

Regenerează mucoasa aparatului digestiv

În frunzele de lucernă se găseşte o vitamină mai puţin cunoscută, vitamina U, care previne ulcerul şi reînnoieşte mucoasa lezată a stomacului şi a aparatului digestiv. Când lucerna se administrează înainte de mas, aceasta uşurează procesul de digestie. În schimb, dacă lucerna este luată la sfârşitul mesei, ea ajută la asimilarea nutrienţilor din hrana consumată la masa respectivă.

Înscrie-te în concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 3 tratamente cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde de la cerasus.ro!
DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde face parte din portofoliul Cerasus şi este disponibil în farmaciile şi magazinele cu profil naturist din întreaga ţară.

DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde este un supliment alimentar. Se recomandă citirea cu atenţie a informaţiilor de pe ambalaj.

Pulbere din lucernă verde – Deep Green- Regulament concurs

Castigă cu cerasus.ro produse naturale DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde
Premii: cele 3 tratamente cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde

Pentru a participa la concurs trebuie:

• sa intrati pe pagina noastra de facebook pentru like and share;
• lasaţi un comentariu mai jos la rubrica de comentarii
Perioada de desfasurare
4 martie – 4 aprilie 2013
NU UITAŢI sa menţionati adresa e-mail pentru a putea lua legatura cu dumneavoastră!

Desemnarea câştigătorului

Câştigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi. Premiile se vor acorda în urma unei trageri efectuată cu ajutorul tragerilasorti.ro, iar extragerea va avea loc în ultima zi a concursului, la ora 12:00.

Atenţie!

Numele căstigătorilor vor fi afisate pe site. Castigători vor primi un mail de la Echipa cerasus.ro (cerasus@cerasus.ro) prin care li se va solicita adresa poştală pentru a intra în posesia premiilor. Dacă în termen de 3 zile nu primim un raspuns la e-mailul de solicitare trimis ne rezervam dreptul de a renunţa la câstigătorul respectiv şi de a extrage un alt câştigător.

Premiile vor fi trimise, pe adresa confirmată de câştigători, în maxim 10 zile de la extragere.
Nu raspundem de corectitudinea angajaţilor poştei şi nici în cazul pierderii premiului. Dacă un premiu se întoarce prin posta la sediul companiei datorita faptului că destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, acesta nu va fi retrimis.
Va dorim sănătate şi mult succes!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comments (61)

 1. Lucerna este o planta furajera din familia leguminoaselor, iar denumirea in limba latina este: MEDICAGO SATIVA

 2. Acest concurs s-a incheiat, vom face imediat extragerea si vom anunta castigatorii! Multumim pentru participari! Multa sanatate in continuare ca e mai buna decat toate!

 3. Azi a avut extragerea la concursul nostru, concurs in care am oferit ca premii tratamente cu produse naturiste Deep Green Pulbere de Lucerna Verde. Cei trei castigatori extrasi prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro se numesc:
  Emilia Dinu
  Filip Maria
  Georgian Radu
  Toate datele extragerii le gasiti pe urmatoarea pagina https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/1465-castiga-cu-cerasus-ro-si-puterea-naturii-ro-produse-naturale-deep-green-pulbere-din-lucerna-verde-3-tratamente/
  Multumim pentru participari! Multa sanatate in continuare ca e mai buna decat toate!

Scroll Up