deep green

Concurs

Castigă cu cerasus.ro şi puterea-naturii.ro produse naturale Deep Green – Pulbere din lucernă verde (3 tratamente)

O imunitate puternică este o prioritate de zi cu zi. Mai ales acum la trecerea din sezonul rece la cel cald când organismul depune mai multe eforturi pentru a se adapta la schimbările de sezon.

Ai posibilitatea de a câştiga acum unul dintre cele 3 tratamente (1 tratement = 6 cutii) cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde pentru întărirea imunităţii, participând la concursul organizat pe cerasus.ro în perioada 4 martie – 4 aprilie 2013. Tot ce trebuie să faci este să raspunzi corect la intrebarea din concurs şi unul dintre cele 3 tratamente poate fi al tau.

Denumită şi „mama tuturor plantelor”, lucerna este considerată hrană verde a mileniului.

Din cele mai vechi timpuri, vechii chinezi aveau o vorbă: „Ce le face bine vitelor tale, îţi face şi ţie”. Animalele chinezilor consumau cu atâta poftă lucerna, încât şi ei au început să mănânce frunzele fragede ale acestei plante, preparate sub diferite forme. Nu peste mult timp, tamăduitorii tradiţionali recomandau lucerna pentru stimularea poftei de mâncare, probleme ale aparatului digestiv, mai ales pentru ulcere de stomac şi duoden. De multă vreme, în intreaga lume, lucerna este considerată o plantă furajeră importantă, însă în ultimii 35 de ani ea este foarte apreciată (mai ales germenele plantei) şi pe post de aliment nutritiv, mulţi fiind cei care consumă des salată de lucerna.

Lucerna, «vindecătorul cu o mie de proprietăţi»

Biologul Frank Bouer a studiat indeaproape efectele lucernei asupra organismului uman. El a constatat că frunzele verzi ale plantei conţin opt aminoacizi esenţiali care combat o serie de disfuncţii din organism. Alanina şi lizina măresc puterea de concentrare şi reduc efectele stresului.

Arginina menţine buna funcţionare a sistemului imunitar şi previne formarea tumorilor. Histidina şi prolina grăbesc procesul de vindecare a rănilor. Cisteina este un protector al bolnavilor de psoriazis. Tirozina tratează stările de depresie şi reduce apetitul. Metionina elimină deşeurile din ficat şi ajută la regenerarea acestuia.

Este un diuretic natural

Lucerna se recomandă pentru prevenirea infecţiilor vezicii urinare si ale prostatei. De asemenea, specialistii recomandă lucerna ca adjuvant în tratamentul medicamentos specific în cazul inflamaţiilor. Acţionează benefic şi în cazul durerilor reumatice.

Are efecte de detoxifiere

Planta este folosită ca tonic general şi ca întăritor al sistemului imunitar. Tratamentul cu lucernă este recomandat de specialişti pentru detoxifierea şi stimularea funcţiei ficatului şi pentru purificarea sângelui. Datorită conţinutului său ridicat de fibre, lucerna are puterea de a absorbi şi de a elimina toxinele din organism.
De asemenea, lucerna este recomandată de fitoterapeuţi pentru eliminarea retenţiilor de apă din organism. Datorită substanţelor active conţinute în frunze şi în lăstari, tratamentul cu lucernă are efecte benefice în combaterea constipaţiei. De asemenea, planta are efect purgativ şi reduce balonările.

Încetineşte procesul de îmbătrânire

Tratamentul cu lucernă are efecte incontestabile asupra sistemului imunitar. În plus, ceaiul incetineşte procesul de îmbătrânire şi asigură un somn odihnitor. După primele trei-patru săptămâni de terapie, creşte rezistenţa fizică şi psihică a celor care folosesc acest revigorant de excepţie.

Fortifică oasele şi dantura

Fiecare gram de lucernă conţine 8.000 U.I. de vitamina A şi 20.000-40.000 U.I. de vitamina K, care ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge şi previne sângerările. De aceea, lucerna este recomandată în tratarea ovarelor polichistice sau dismenoreei, dar şi persoanelor care au suferit o intervenţie chirurgicală. Celelalte substanţe active din compoziţia lucernei, vitaminele B6, E si D, alaturi de minerale, fortifică sistemul osos şi dentiţia copiilor.

Regenerează mucoasa aparatului digestiv

În frunzele de lucernă se găseşte o vitamină mai puţin cunoscută, vitamina U, care previne ulcerul şi reînnoieşte mucoasa lezată a stomacului şi a aparatului digestiv. Când lucerna se administrează înainte de mas, aceasta uşurează procesul de digestie. În schimb, dacă lucerna este luată la sfârşitul mesei, ea ajută la asimilarea nutrienţilor din hrana consumată la masa respectivă.

Înscrie-te în concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 3 tratamente cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde de la cerasus.ro!
DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde face parte din portofoliul Cerasus şi este disponibil în farmaciile şi magazinele cu profil naturist din întreaga ţară.

DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde este un supliment alimentar. Se recomandă citirea cu atenţie a informaţiilor de pe ambalaj.
Regulament concurs
Castigă cu cerasus.ro produse naturale DEEP GREEN – Pulbere din lucernă verde

Premii: cele 3 tratamente cu Deep Green – Pulbere din lucernă verde

Pentru a participa la concurs trebuie:

Perioada de desfasurare

4 martie – 4 aprilie 2013
NU UITAŢI sa menţionati adresa e-mail pentru a putea lua legatura cu dumneavoastră!

Desemnarea caştigătorului

Câstigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi. Premiile se vor acorda în urma unei trageri la sorţi efectuată cu ajutorul calculatorului, iar extragerea va avea loc în ultima zi a concursului, la ora 12:00.

Atenţie!

Numele căstigătorilor vor fi afisate pe site. Castigători vor primi un mail de la Echipa cerasus.ro (cerasus@cerasus.ro) prin care li se va solicita adresa poştală pentru a intra în posesia premiilor. Dacă în termen de 3 zile nu primim un raspuns la e-mailul de solicitare trimis ne rezervam dreptul de a renunţa la câstigătorul respectiv şi de a extrage un alt câştigător.

Premiile vor fi trimise, pe adresa confirmată de câştigători, în maxim 10 zile de la extragere.
Nu raspundem de corectitudinea angajaţilor poştei şi nici în cazul pierderii premiului. Dacă un premiu se întoarce prin posta la sediul companiei datorita faptului că destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, acesta nu va fi retrimis.

Vă dorim sănătate şi mult succes!

UPDATE: PERSOANELE CÂŞTIGĂROARE A 3 TRATAMENTE CU DEEP GREEN – PULBERE DIN LUCERNĂ VERDE SE NUMESC: PERPELEICIUC EMANUELA PAULA, STĂNESCU ANA MARIA ŞI DOGARU GONCEA ANELIA.
Mulţumim pentru participare şi staţi pe aproape pregătim noi concursuri şi asta pentru că ne gândim la sănătatea dumneavoastră.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comments (50)

  1. sora mea are nevoie de acest supliment deoarece imunitatea ei a scazut in urma unui aslo foarte ridicat.

  2. As avea mare nevoie sa castig !!! Fetita mea ( 6 ani ) a intrat in perioada de schimbare a dintilor , si stiu ca substantele active din compozitia lucernei, vitaminele B6, E si D, alaturi de minerale, fortifica sistemul osos si dentitia copiilor.

  3. Placut impresionata de acest site subscriu parerii „poporului” care cu intelepciune graieste ca bolile pamantului au leacuri in natura.Acest articol este un argument in sprijinul ideii.Sa ne intoarcem la valorile naturale ce le-am neglijat in favoarea tehnologizarii alerte -responsabila in mare parte de multele neplaceri si tare ale organismului nostru greu incercat de stresul zilnic si dezechilibre ceate voit , sau involuntar , din nestiinta sau dezinformare chiar.MEN SANA IN CORPORE SANO.Natura ne sprijina in demersul nostru de a ne gasi echilibru sanatatii intregului organism.Un site bine gandit si bine structurat.Felicitari.

  4. Acest concurs s-a incheiat, vom face imediat extragerea si vom anunta castigatorii! Multumim pentru participari! Multa sanatate in continuare ca e mai buna decat toate!

  5. Acum cateva clipe am vazut lista castigatorilor.Sunt foarte incantata ca ma aflu pe lista norocosilor.Va multumesc foarte mult pentru surpriza.Astept emailul DVS cu nerabdare.Felicitari celorlalti castigatori.O zi frumoasa.

  6. Va multumesc ca m-ati ales sa castig.Sunt foarte incantata si abia astept sa folosesc acest produs.Va multumesc!

Scroll Up