Pulbere din suc de orz verde vrac

Pulbere din suc de orz verde vrac

30,00 lei220,00 lei

Beneficiile pentru sănătate pe care le aduce consumul de pulbere din suc de orz verde încep cu îmbunutăţirea digestiei şi detoxifierea organismului și continuă până la controlul glicemiei sau prevenția apariției cancerului.

Share:

Pulbere din suc de orz verde vrac

 

Pulberea din suc de orz verde vrac este un aliment complet iar denumirea aceasta nu este întâmplătoare. Varietatea nutrienţilor pe care îi conţine cât și concentrațiile acestora sunt impresionante. Beneficiile pentru sănătate pe care le aduce consumul de pulbere din suc de orz verde încep cu îmbunutăţirea digestiei şi detoxifierea organismului și continuă până la controlul glicemiei sau prevenția apariției cancerului. De asemenea s-a dovedit faptul că prin consumul zilnic de pulbere din suc de orz verde se crește nivelul de hidratare al pielii, acest lucru traducându-se print-un aspect mai sănătos și mult mai tânar al persoanei care consumă acest aliment complet. De asemenea consumul zilnic de pulbere din suc de orz verde ajută și la menținerea unui bun control al greutații.

Iarba tânără de orz  este cea mai hrănitoare dintre toate ierburile verzi. Ea conține toți acești nutrienți:

 • Clorofilă
 • Enzime vii precum faimoasa superoxid dismutază (SOD, un puternic antioxidant celular cu rol în protecția celulelor împotriva radicalilor acizi liberi),
 • Aminoacizi – sursă extrem de bogată de proteine ​​(de 15 ori mai multe proteine ​​decât laptele),
 • Minerale – calciu (de până la unsprezece ori mai mult decât laptele), fier (de cinci ori mai mult decât spanacul), magneziu, sodiu, fosfor, potasiu,
 • Vitamina A – (beta-caroten), luteină, B1, B2, B6, B9, B12, C, E, K

Conţine pulberea din suc de orz verde gluten?

Ei bine, NU, nu conţine, deoarece planta verde din care se obține pulberea din suc de orz verde nu sintetizează gluten, acest lucru se produce înspre maturitate, atunci când planta dezvoltă tulpina lemonasă și boabele (cerealele).

Pulbere din suc de orz verde vrac

Beneficiile pulberii din suc de orz verde

Arsenalul impresionant de nutrienți al pulberii din suc de orz aduce beneficii importante pentru sănătate. Printre cele mai faimoase se numără următoarele:

 • beneficii asupra controlului greutății – adjuvant în curele de slăbire
 • beneficii asupra stimulării regenerării celulare (aspect mai tânăr al pielii)
 • prevenirea cancerului (în special cancerul de sân)
 • beneficii asupra acțiunii de detoxifiere a organismului– ajută în susținerea funcției hepatice
 • beneficii digestive – susține buna funcționare a tractului digestiv și al funcției hepatice
 • beneficii pentru stimularea sistemului imunitar – ajută în lupta contra alergenilor
 • beneficii de echilibrare a ph-ului corpului – stimulează producerea unui ph alcalin
 • beneficii de scădere a colesterolului,
 • beneficii asupra controlului nivelului de zahăr din sânge – ajută la menținerea unei glicemii optime
 • beneficii asupra reducerii inflamației în organism,
 • beneficii pentru sănătatea oaselor.

Mod de administrare

Adulţi: 3-5g sau o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar cu apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2 sau 3 cure pe an cu o lună pauză.

Copii peste vârsta de 12 ani: 1,5g (doza zilnică recomandată) sau ½ linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar cu apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună; în 2 cure pe an cu câte o lună pauză.

Mai multe detalii despre pulberea din suc de orz verde găsiţi aici: Beneficiile sucului de orz verde pulbere

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

GreutateNu se aplică
Brand

Deep Green – Puterea Naturii

Gramaj

100g, 500g, 1kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulbere din suc de orz verde vrac”