pulbere din lucerna verde vrac

Pulbere din Lucernă Verde Vrac

48.00 lei86.00 lei

Pulbere din lucerna verde vrac – Denumită şi “mama tuturor plantelor”, lucerna este considerată hrana verde a mileniului.

SKU: 6421581592458 Categorii: ,
Share:

Pulbere din Lucerna Verde Vrac

Cumpără acum pulbere din lucerna verde vrac 500g sau 1kg.

Denumită şi “mama tuturor plantelor”, lucerna este considerată hrana verde a mileniului.

Din cele mai vechi timpuri, vechii chinezi aveau o vorbă: “Ce le face bine vitelor tale, îţi face şi ţie”. Animalele chinezilor consumau cu atâta poftă lucerna, încât şi ei au început să mănânce frunzele fragede ale acestei plante, preparate sub diferite forme. Nu peste mult timp, tămăduitorii tradiţionali recomandau lucerna pentru stimularea poftei de mâncare, probleme ale aparatului digestiv, mai ales pentru ulcere de stomac şi duoden.

De multă vreme, în întreaga lume, lucerna este considerată o plantă furajeră importantă, însă în ultimii 35 de ani ea este foarte apreciată (mai ales germenele plantei) şi pe post de aliment nutritiv, mulţi fiind cei care consumau des salata de lucernă.

Din frunzele de lucernă se obţine un extract natural recunoscut pentru proprietăţile sale antipiretice (scade febra) şi nu numai.

Acest extract s-a dovedit încă din timpuri străvechi a fi un foarte bun detoxifiant, un extraordinar accelerator al sistemului de autoapărare al organismului (creşte imunitatea organismului). Este folosită şi ca tonic general şi întăritor al sistemului imunitar.

Extractul din frunze de lucernă ameliorează tulburările digestive acute şi cronice, stările de balonare şi inapetenţă (lipsa poftei de mâncare), este indicat în cazurile în care datorită scăderii rezistenţei mucoasei gastrice faţă de enzimele digestive apar leziuni (răni) la nivelul mucoasei esofagului, stomacului sau intestinului subţire. Extractul natural de lucernă are acţiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică, are efect laxativ dar şi diuretic.

Principalele active din lucernă acţionează lent, dar eficient. Ele scad pierderile sanguine excesive din timpul menstrei, facilitează absorbţia şi utilizarea glucidelor, a proteinelor şi a calciului.

Extractul din frunze de lucernă încetineşte procesul de îmbătrânire şi asigură un somn mai odihnitor.

Lucerna conţine şi substanţe antifungice, care măresc efectul probioticelor (bacteriilor “prietenoase”).Este un antipiretic şi diuretic natural.
Se recomandă pentru prevenirea inflamaţiilor vezicii urinare şi ale prostatei sau ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific în cazul inflamaţiilor deja existente.
Acţionează benefic şi în durerile articulare şi reumatice.
Având în vedere conţinutul crescut în numeroase vitamine liposolubile şi ştiindu-se ca acestea se acumulează în organism, utilizarea extractului natural din frunze de lucernă se recomandă numai doua-trei luni, după care se va face o pauză de o lună.

lucerna verde

Lucerna este recomandată pentru detoxifierea şi stimularea funcţiei ficatului, pentru purificarea sângelui. Datorită conţinutului său ridicat de fibre, lucerna are capacitatea de a absorbi şi elimina toxinele din organism.

De asemenea, poate fi utilizată pentru eliminarea retenţiilor de apă din ţesuturi. Studiile au demonstrat că lucerna poate preveni creşterea nivelului colesterolului şi depunerea grăsimilor pe artere. Mai mult, în frunzele de lucernă se găseşte o substanţă – aşa-numita “vitamină U” – care previne ulcerul.”

În cazul consumării lucernei înainte de masă, funcţiile gastrointestinale sunt ajutate deoarece aceasta facilitează eliberarea unor compuşi gastrici care ajută digestia. În egală măsură, lucerna poate ajuta la asimilarea substanţelor nutritive din alimente dacă este consumată la sfârşitul mesei”, spune dr Gillian McKeith.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Greutate1 g
Brand

Deep Green – Puterea Naturii

Gramaj

500g, 1kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulbere din Lucernă Verde Vrac”