• Home
  • Magazin
pulbere de ovaz verde cerasus produse naturiste

Deep Green Pulbere din Ovăz Verde, 30 pliculeţe

49.00 lei

(Based on 1 review)

Pulberea din ovăz verde combate eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a întregului organism. Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom,  complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Stoc epuizat

SKU: 6423404132346 Categorie:
Share:

Boala secolului – stresul

Stresul sau oboseala cronică sunt afecţiuni de care ne-am lovit cu toţii măcar o dată în viaţă. Cel mai simplu mod de a trece peste aceste afecţiuni este să te asiguri că organismul tău este suficient de puternic să facă faţă acestor provocări. Studiile recente au corelat apariţia cât şi întreţinerea unei stări de boală la valori scăzute ale pH-ului organismului uman. Cu cât pH-ul este mai alcalin cu atât mai mult cresc şansele de vindecare. Alimentaţia este unul dintre cei mai importanţi factori ce impactează alcalinitatea unui organism. Clorofila, mineralele, vitaminele, bioflavonoidele de provenienţă vegetală sunt componente alimentare care cresc pH-ul organismului, fiind clar indicate persoanelor care îşi doresc menţinerea unei stări bune de sănătate. Suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente și clorofilă te va ajuta să abordezi mai calm încercările zilnice. Ovăzul este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovăz au fost utilizate în mod tradiţional ca tonic nervos fiind oferit persoanelor pentru tratarea problemelor care implică depresia sau epuizarea nervoasă. Acesta este un remediu potrivit atunci când ne revenim din efectul tranchilizantelor şi al medicamentelor antidepresive. Oferit celor care suferă de insomnie ovăzul îmbunătăţeste calitatea somnului deoarece induce un somn odihnitor.

Deep Green Pulbere din Ovăz Verde este un supliment nutritiv 100% natural și se recomandă persoanelor care suferă de:

nervozitate
atacuri de panică
stări de melancolie, depresie
tulburări de concentrare
tulburări de somn
slăbiciune
probleme gastrice şi intestinale
inapetenţă
probleme circulatorii
reumatism, gută
probleme menstruale

 

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom,  complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Pulberea din ovăz verde combate eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a întregului organism.

Eficientă în perioadele de detoxifiere, cum sunt perioadele de post, dar nu numai, conținutul său bogat în fibre ajută la buna funcționare a întregului tub digestiv, acționând mai ales la nivelul colonului prin reglarea tranzitului intestinal și normalizarea scaunelor.

Produs 100% natural, acest supliment nutritiv nu produce efecte secundare sau dependență. Poate fi asociat cu orice tip de tratament medicamentos de sinteză* dar și cu orice alt tip de produs naturist.

Mod de administrare Deep Green Pulbere din Ovaz Verde:

Conţinutul unui pliculeţ de pulbere de ovăz trebuie dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural de fructe sau legume (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu aproximativ 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2-3 cure pe an, cu o lună pauză.
Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat si echilibrat!

Mai multe detalii despre Deep Green Pulbere din ovăz verde găseşti aici

Prezentare Deep Green Pulbere din Ovaz Verde

Cutie de carton conţinând 30 de pliculețe a câte 5 gr. fiecare. (℮ 150g)

Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Pulberea din ovăz verde Deep Green Puterea Naturii este un suppliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

Pulberea din ovăz verde Deep Green Puterea Naturii este notificată la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 8637/2014.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Brand

Deep Green – Puterea Naturii

1 recenzie pentru Deep Green Pulbere din Ovăz Verde, 30 pliculeţe

  1. Monica

    Un produs foarte bun ! Recomand cu incredere !

    • Marius Rebenciuc (proprietar verificat)

      Multumim pentru incredere!

Adaugă o recenzie