pulbere din grau verde vrac

Pulbere din Grâu Verde Vrac

48.00 lei86.00 lei

La loc de cinste, pe raftul cel mai înalt din cămara naturii, se gaseste iarba de grâu.Ea este cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii. Această Pulbere din Grâu Verde conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie.

SKU: 6421581592465 Categorii: ,
Share:

Pulbere din grâu verde vrac

La loc de cinste, pe raftul cel mai înalt din cămara naturii, se gaseste iarba de grâu. Ea este cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii. Această iarba conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie.

Pulberea din grâu verde este uşor asimilată de către organismul nostru deoarece digerarea nu necesită multă energie. Poate fi consumată și de către cei cu o digestie mai proastă.

Recomandări pulbere din Grâu Verde

digestie şi functionarea organelor interne;
o mai buna oxigenare a sângelui;
curele de depurare şi dezintoxicare;
demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii);
reducerea greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate;
susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă (preparatul stimulează creşterea şi menţinerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a hematocritului şi a valorii hemoglobinemiei);
susținerea nutriţională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA şi a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci);
profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care au suferi de TBC;
afecțiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţinile hepatice, metabolice.

Mod de administrare

Adulţi: 3g sau o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar cu apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2 sau 3 cure pe an cu o lună pauză.

Copii peste vârsta de 12 ani: 1,5g (doza zilnică recomandată) sau ½ linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar cu apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună; în 2 cure pe an cu câte o lună pauză.

Mai multe detalii despre Pulbere din Grâu Verde gasiti aici si aici .

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

 

Greutate1 g
Brand

Deep Green – Puterea Naturii

Gramaj

1kg, 500g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulbere din Grâu Verde Vrac”