Modalități de plată

Cum platesc - Cerasus.ro

1. PLATA LA LIVRARE
Daca selectezi optiunea “Plata la livrare”, in momentul primirii coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate.
Cel mai bine este ziua primirii coletului să ai la tine suma calculată pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

Daca selectezi optiunea “Plata la livrare” costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează: PRIN CURIER : 21.00 lei

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

In contul bancar IBAN RO65INGB 0000 9999 02281666 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Galati pe numele S.C. Cerasus Puterea Naturii SRL. Dupa depunere, pentru o comunicare eficienta si rapida ne puteti trimite OP-ul sau chitanta la adresa de e-mail: [email protected];

2. PLATA PRIN CARDUL BANCAR
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, cerasus.ro foloseste platforma MobilPay.
Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

 

Modalități de plată plata cu cardulProcesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay.

Cerasus.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.30 – 17.30 la numărul de telefon 0236.708.920 sau pe email, la adresa [email protected]

Spor la shopping!

Orice comanda plasata pe site-ul nostru trebuie confirmata telefonic si pe mail de catre dumneavoasta, inainte de a fi procesata.

Nicio informatie bancara nu este inregistrata aceasta fiind transmisa direct catre procesatorul de plati printr-o conexiune criptata si securizata.