Informații retur

Informaţii retur - Cerasus.ro

Conform O.U.G 34/2014 consumatorul are dreptul sa returneze orice produs fara invocarea vreunui motiv in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii acestora

Informaţii retur: ce trebuie sa fac pentru returnarea unui produs?

Procedura de retur este una standard, simpla si rapida:
– Anuntati-ne in termenul legal de intentia dumneavoastra de returnare printr-un email la adresa [email protected] specificand si metoda de retur a contravalorii.
– Veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.
– Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului.
– Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra.
– Veti fi instiintati prin e-mail in momentul primirii acestuia.

 

Deoarece nu avem contract cu Posta Romana, va rugam sa NU livrati prin Posta Romana. Societatea noastra nu va fi raspunzatoare pentru aceste colete.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor.

Cerasus Puterea Naturii SRL nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.

Vă rugăm citiţi cu atenţie informaţiile de retur înainte de a expedia un colet.

Contravaloarea returului

Contravaloarea produsului returnat poate fi restituita prin 2 metode
– Returnarea contravalorii intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului. In cazul alegerii acestei metode, va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.
– Pastrarea acesteia de catre noi si folosirea acestui sold la plasarea unei comenzi noi. Urmand ca aceasta sa fie scazuta din aceasta.

Plata expeditiei de retur

1. Plata de catre cerasus.ro se va face in urmatoarele situatii:
– Alt produs decat cel comandat.
2. Plata de catre consumator se va face in urmatoarele situatii:
– Orice alta situatie care nu se incadreaza in punctul 1.

Alte informaţii utile:

Cerasus Puterea Naturii este un producător de produse naturiste şi de slăbit. Produsele noastre sunt suplimente alimentare avizate la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului la care au contribuit specialişti medici, nutriţionişti şi chimişti cu o bogată experienţă şi cunoştinţe în domeniul medicinei alternative şi al tratamentelor naturiste.

Am realizat din ingrediente atent selecţionate şi 100% naturale toate aceste produse care vă oferă acel plus de energie şi de vitalitate de care aveţi nevoie pentru un trai sănătos.

Vă așteptăm pe magazinul online cerasus.ro cu întrebări despre starea dumneavoastră curentă de sănătate sau despre orice alte probleme legate de sănătate sau afecțiuni fizice. Apelați cu încrederea la sfaturile noastre!

Sănătatea este măsura fericirii tale!