Cum cumpăr

Produsele Naturiste Cerasus se pot comanda online, telefonic sau prin email

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comandă produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de livrare: alegeti modalitatea cu care doriti sa se faca livrarea

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre novetti.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii ”Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonică

Telefonand la 0236 708 920, un agent de vanzari de la Cerasus Puterea Naturii vă va prelua comanda.

Comandă prin email 

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite mesaj”
– Completati datele dumneavostra de contact (nume, email, numar de telefon);
– Mesaj: completati produsul/produsele pe care le doriti.

Nu există valoare minimă pentru o comandă. Taxa de transport 21 lei!

Pentru comenzi cu o valoare peste 150 lei, transportul este GRATUIT!

Alte informaţii utile:

Cerasus Puterea Naturii este un producător de produse naturiste şi de slăbit. Produsele noastre sunt suplimente alimentare avizate la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului la care au contribuit specialişti medici, nutriţionişti şi chimişti cu o bogată experienţă şi cunoştinţe în domeniul medicinei alternative şi al tratamentelor naturiste.

Am realizat din ingrediente atent selecţionate şi 100% naturale toate aceste produse care vă oferă acel plus de energie şi de vitalitate de care aveţi nevoie pentru un trai sănătos.

Vă așteptăm pe magazinul online cerasus.ro cu întrebări despre starea dumneavoastră curentă de sănătate sau despre orice alte probleme legate de sănătate sau afecțiuni fizice. Apelați cu încrederea la sfaturile noastre!

 

Sănătatea este măsura fericirii tale!