Concursuri şi vouchere

CONCURSURI ŞI VOUCHERE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE!

Concursuri şi vouchere pentru întreaga familie la cerasus.ro!

Concursurile sau voucherele se modifică periodic, așadar, fii pe fază să prinzi cele mai bune oferte!

Condiţii de folosire:

✓ Concursurile se organizeaza pe o perioada determinata de timp si in limita stocului disponibil. Perioada este afișată în fiecare banner.
✓ Codurile se adaugă în Coșul de cumpărături.
✓ Se poate folosi un voucher/comandă.
✓ Fiecare voucher se poate folosi o singură dată/client.

CONCURS LUNA MARTIE

concurs luna martie

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie concursuri şi vouchere pe care le puteti folosi in magazinul online în care veţi regăsi produsele noastre.