-33%
Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis

Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis

Prețul inițial a fost: 297.00 lei.Prețul curent este: 198.00 lei.

(Based on 1 review)

Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis: cumperi 2 cutii  Ф Slab şi primeşti încă o cutie din partea noastră.

ф SLAB este un produs care conține ingrediente 100% naturale, ce acționează pe diverse căi pentru susţinerea armonioasă a proceselor metabolice.

996 în stoc

Share:

Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis

Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis: cumperi 2 cutii  Ф Slab şi primeşti încă o cutie din partea noastră.

ф SLAB este un produs care conține ingrediente 100% naturale, ce acționează pe diverse căi pentru susţinerea armonioasă a proceselor metabolice. Realizat după o rețetă originală, ф SLAB este un supliment alimentar care se integrează perfect în ecuația slăbirii alături de mișcare și dietă ф SLAB te ajută să-ţi menţii greutatea corporală normală, eliminând rapid şi eficient kilogramele nedorite. Alege să ф SLAB sănătos.

EFECTE Ф SLAB

Adjuvant în cadrul programelor de control al greutății datorită proprietăţilor sale de reducere a apetitului și a consumului de calorii (Gymnema sylvestre);
Contribuie la menţinerea nivelului normal de glucoză în sânge (Moringa oleifera);
Ajută în menținerea unui apetit normal prin reducerea poftei de zahăr şi de alimente dulci (Gymnema sylvestre);
Contribuie la buna funcţionare a metabolismului grăsimilor, facilitând slăbirea (Guarana);
Susține buna funcționare a sistemului imunitar (Guarana);

Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

ф SLAB este un suppliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

ф SLAB este notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 11995/2018.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Oferta valabilă în limita stocului disponibil!
Oferta expiră în:


Brand

Cerasus Puterea Naturii

1 recenzie pentru Promoţie Ф Slab 2+1 Gratis

  1. Marian

    Acest supliment mi-a fost recomandat de medic, am luat 3 luni de zile și m-am simțit foarte bine, mult mai energic.

    • Marius Rebenciuc (proprietar verificat)

      Multumim pentru apreciere!

Adaugă o recenzie