-32%
Tendoflexin capsule cu scoică verde 1000mg

Tendoflexin capsule cu scoică verde

Prețul inițial a fost: 74,00 lei.Prețul curent este: 50,00 lei.

Tendoflexin capsule cu scoică verde: supliment special conceput pentru mobilitatea, flexibilitatea și elasticitatea articulațiilor.

În fiecare capsulă veţi găsi acizi graşi polinesaturaţi, deoarece producătorul se asigură că sunt incluse absolut toate fosfolipidele pe care le avem în scoicile verzi atunci când acestea sunt în starea lor naturală.

84 în stoc

Share:

Tendoflexin capsule cu scoică verde: supliment special conceput pentru mobilitatea, flexibilitatea și elasticitatea articulațiilor

Tendoflexin capsule cu scoică verde 1000mg este un supliment alimentar notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul AA 13913/2020.

Efecte:

  • Reduce procesele inflamatorii din întreg corpul şi ajută la buna funcţionare a ţesuturilor din articulaţiile expuse la frecarea şi refacerea cartilajului.
  • Amelioreaza si încetineste degradarea aparatului locomotor, lucru de altfel inevitabil odata cu înaintarea în vârstă. Tendoflexin capsule cu scoică verde poate fi utiliyat si de către sportivi sau cei care fac munca fizica grea datorită efectului analgezic şi antiinflamator.
  • Contribuie la funcţionarea normală sistemului osos si a ligamentelor
  • Contribuie la protejarea celulelor împotriva stesului oxidativ
  • Contribuie la funcţionarea normală a articulaţiilor.
  • Contribuie la formarea normală a colagenului.

În fiecare capsulă veţi găsi acizi graşi polinesaturaţi, deoarece producătorul se asigură că sunt incluse absolut toate fosfolipidele pe care le avem în scoicile verzi atunci când acestea sunt în starea lor naturală.

Chiar dacă sunt esenţiali pentru viaţă, organismul uman nu produce acizii graşi Omega 3 si Omega 6. Este esenţial să îi luăm din alimentele consumate. Tendoflexin capsule cu scoică verde 1000mg reduce inflamaţia ameliorând durerea articulară, dar şi îmbunătăţind circulaţia la nivelul zonei afectatea, ceea ce duce la un aport crescut de substanţe de care avem nevoie în procesul care apare la nivel de reparare a structurilor articulare şi periarticulare (cartilaj, sinovială, capsulă, ligamente, tendoane), apoi la lubrifierea articulaţiei şi la creşterea mobilităţii articulaţiilor.

Mod de utilizare Tendoflexin capsule cu scoică verde:

Adulti: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei.

Se recomandă administrare de durată, de cel puţin 3 luni. Pe tot parcursul terapiei puteţi folosi Tendoflexin ulei pentru masaj in vederea ameliorării durerilor musculare sau articulare.
Produsul Tendoflexin capsule 1000mg se poate administra în paralel cu tratamentele convenţionale, alopate.

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Contraindicaţii: Alergie la peşte şi moluşte

Precauţii: în sarcină şi perioada de alăptare, hipersensibilitate la plantele din compoziţie.
Pot apărea efecte adverse numai la depăşirea dozei zilnice recomandate. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperaturi sub 25C, ferit de umiditate şi lumină!
A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic!
A se citi recomandările înainte de utilizare.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Compoziţie:

Ingrediente activeCantitate/capsulă%VNR *
Sulfat de condroitină96mg**
Ulei de peşte (18% EPA şi 12% DHA)744mg**
Extract de scoică verde120mg**
Vitamina E10mg83%
Vitamina C20mg25%
Vitamina B510mg167%

* Valoare Nutritionala de referinta conform Regulament 1169/2011;
** doza zilnica nu a fost stabilita

Brand

Elixir

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tendoflexin capsule cu scoică verde”