-11%
Pachet antrireumatic nr.2

Pachet antireumatic Nr.2

Prețul inițial a fost: 192,00 lei.Prețul curent este: 170,00 lei.

Pachetul antireumatic nr.2 este conceput pentru a avea grijă de sănătatea articulaţiilor, pentru a reduce inflamaţia ameliorând durerea articulară, dar şi îmbunătăţind circulaţia la nivelul zonelor afectate.

50 în stoc

Share:

Promoţie Pachet antireumatic nr.2

Pachet antireumatic nr.2 oferit de cerasus.ro conţine:

Pachetul antireumatic nr.2 este conceput pentru a avea grijă de sănătatea articulaţiilor.

Durerea articulară este o problemă care ne provoacă insomnii şi astfel, ne trimite pe la uşile multor cabinete – de la medicul de familie, la specialişti cum ar fi ortoped – traumatolog, reumatolog, fizioterapeut, chiar şi neurolog uneori.

Termenii pe care îi folosesc medicii pentru a descrie problema sunt mulţi, însă durerea e una singură, puternică şi paralizantă.

Tendoflexin capsule cu extract de scoică verde Tendoflexin capsule cu scoica verde

Tendoflexin capsule cu scoică verde este supliment alimentar special conceput pentru mobilitatea, flexibilitatea și elasticitatea articulațiilor.

Reduce inflamaţia ameliorând durerea articulară, dar şi îmbunătăţind circulaţia la nivelul zonei afectate, ceea ce duce la un aport crescut de substanţe de care avem nevoie în procesul care apare la nivel de reparare a structurilor articulare şi periarticulare (cartilaj, sinovială, capsulă, ligamente, tendoane), apoi la lubrifierea articulaţiei şi la creşterea mobilităţii articulaţiilor.

Viperflexin gel cu venin de viperă

Cu Viperflexin gel vă puteti reda mobilitatea, libertatea de miscare si uitati de zilele în care erati nevoiti să faceti eforturi sustinute pentru a vă deplasa. VIPERFLEXIN gel este un gel antireumatic cu actiune imediată asupra durerilor reumatice, musculare si de articulatii.Pachet antireumatic nr.2

Viperflexin gel este un gel antireumatic care se aplică în strat subţire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (cca 5g de cremă). Se masează uşor până la absorbţia în piele

Veninul viperei cu corn este laudat de experti pentru proprietatile antireumatice si analgezice remarcabile, fiind si un excelent imunostimulator!

Tehnologia moderna de prelucrare a veninului de sarpe precum si combinarea lui cu diverse extracte din plante si uleiuri vegetale au dus la obtinerea unor rezultate uimitoare in combaterea durerilor reumatice si la cresterea flexibilitatii articulatiilor!

Viperflexin gel cu venin de vipera are o concentratie optima de substante care actioneaza imediat asupra zonei dureroase. Este foarte dens, incat o singura picatura este suficienta.

Substantele active actioneaza instantaneu asupra zonei dureroase, iar un flux placut de caldura cuprinde zona respectiva.

Viperflexin este absorbit de piele, tolerat de organism, fiind un produs eficient in calmarea durerii!

Aplicati asupra zonei dureroase si masati usor. Imediat veti simti un flux de caldura si veti sti ca deja Viperflexin actioneaza asupra zonei dureroase. Lupta cu succes impotriva durerilor reumatice, durerilor articulatiilor sau durerilor musculare, actionand si asupra circulatiei sangvine si imbunatatind-o.

Spirulină tablete 500mg

Una din cele mai vechi forme de viață de pe Pământ, spirulina continuă să fie subiect de studiu pentru cercetători din întreaga lume datorită proprietăţilor ei terapeutice.

Spirulina tablete 500mg

Persoanele care iau spirulină se simt energizate, acest supliment alimentar ajutându-le să elimine toxinele din corp.

Numeroasele cercetări ştiinţifice făcute în legătură cu acest tip de algă au descoperit că spirulina este un superaliment care îmbunătăţeşte starea de sănătate din numeroase puncte de vedere şi are numeroase beneficii şi proprietăţi curative asupra organismului uman.

Mod de utilizare: câte 2 tablete de 2-3 ori pe zi înainte de mesele principale.

Utilizare pachet antireumatic nr.2

Se recomandă utilizarea pe o durată de cel puţin 3 luni.
Se poate consuma în paralel cu tratamentele convenţionale, alopate.

 

Brand

Cerasus Puterea Naturii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet antireumatic Nr.2”