• Home
 • Magazin
lucerna verde pulbere cerasus produse naturiste

Lucerna Verde Pulbere Deep Green, 30 pliculeţe

49.00 lei

(Based on 1 review)

 

“În cazul consumării lucernei înainte de masă, funcţiile gastrointestinale sunt ajutate deoarece aceasta facilitează eliberarea unor compuşi gastrici care ajută digestia.În egală măsură, lucerna poate ajuta la asimilarea substanţelor nutritive din alimente dacă este consumată la sfârşitul mesei”, spune dr Gillian McKeith.

66 în stoc

SKU: 6423404132322 Categorie:
Share:

Lucerna Verde Pulbere Deep Green, 30 pliculeţe

Lucerna verde pulbere Deep Green Puterea Naturii este un produs naturist sub formă de pulbere, obţinut din ingrediente 100% naturale.

Ingredientele sunt păstrate în cele mai bune condiţii de depozitare, astfel încât proprietăţile lor terapeutice să nu fie alterate cu nimic. Deep Green Pulbere din lucernă verde nu conţine zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sau alte substanţe sintetice.

Lucerna verde este denumită şi “mama tuturor plantelor” şi este considerată hrana verde a mileniului. Din cele mai vechi timpuri, vechii chinezi aveau o vorbă: “Ce le face bine vitelor tale, îţi face şi ţie”.

Animalele chinezilor consumau cu atâta poftă lucerna, încât şi ei au început să mănânce frunzele fragede ale acestei plante, preparate sub diferite forme. Nu peste mult timp, tămăduitorii tradiţionali recomandau lucerna pentru stimularea poftei de mâncare, probleme ale aparatului digestiv, mai ales pentru ulcere de stomac şi duoden.

De multă vreme, în întreaga lume, lucerna este considerată o plantă furajeră importantă, însă în ultimii 35 de ani ea este foarte apreciată (mai ales germenele plantei) şi pe post de aliment nutritiv, mulţi fiind cei care consumau des salata de lucernă.

Lucerna verde pulbere Deep Green Efecte asupra organismului:

Din frunzele de lucernă se obţine un extract natural recunoscut pentru proprietăţile sale antipiretice (scade febra) şi nu numai.
Acest extract s-a dovedit încă din timpuri străvechi a fi un foarte bun detoxifiant, un extraordinar accelerator al sistemului de autoapărare al organismului (creşte imunitatea organismului).

Este folosită şi ca tonic general şi întăritor al sistemului imunitar.

Deep Green lucerna verde pulbere ameliorează tulburările digestive acute şi cronice, stările de balonare şi inapetenţă (lipsa poftei de mâncare), este indicat în cazurile în care datorită scăderii rezistenţei mucoasei gastrice faţă de enzimele digestive apar leziuni (răni) la nivelul mucoasei esofagului, stomacului sau intestinului subţire.

Extractul natural de lucernă are acţiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică, are efect laxativ dar şi diuretic.

Principalele active din lucernă acţionează lent, dar eficient. Ele scad pierderile sanguine excesive din timpul menstrei, facilitează absorbţia şi utilizarea glucidelor, a proteinelor şi a calciului.

Extractul din frunze de lucernă încetineşte procesul de îmbătrânire şi asigură un somn mai odihnitor.

Deep Green lucerna verde pulbere conţine şi substanţe antifungice, care măresc efectul probioticelor (bacteriilor “prietenoase”). Este un antipiretic şi diuretic natural.

Se recomandă pentru prevenirea inflamaţiilor vezicii urinare şi ale prostatei sau ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific în cazul inflamaţiilor deja existente.

Acţionează benefic şi în durerile articulare şi reumatice.

Lucerna verde este recomandată pentru detoxifierea şi stimularea funcţiei ficatului, pentru purificarea sângelui. Datorită conţinutului său ridicat de fibre, lucerna verde are capacitatea de a absorbi şi elimina toxinele din organism. De asemenea, poate fi utilizată pentru eliminarea retenţiilor de apă din ţesuturi.

Studiile au demonstrat că lucerna verde poate preveni creşterea nivelului colesterolului şi depunerea grăsimilor pe artere. Mai mult, în frunzele de lucernă se găseşte o substanţă – aşa-numita “vitamină U” – care previne ulcerul.

“În cazul consumării lucernei înainte de masă, funcţiile gastrointestinale sunt ajutate deoarece aceasta facilitează eliberarea unor compuşi gastrici care ajută digestia.În egală măsură, lucerna poate ajuta la asimilarea substanţelor nutritive din alimente dacă este consumată la sfârşitul mesei”, spune dr Gillian McKeith.

Contraindicaţii:

Nu se semnalează la doza zilnică şi ritmul de administrare recomandate.

Precauţii:

În sarcină şi în perioada alăptării, în boala celiacă (tulburare a sistemului imunitar declanşată de ingestia glutenului alimentar), în caz de ocluzie intestinală, hipersensibilitate la planta verde de lucernă. Pot apărea efecte adverse numai la depăşirea dozei zilnice recomandate, şi anume: disconfort abdominal, flatulenţă, balonări.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Cei ce urmează un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucernă sau alte produse cu vitamina K numai la recomandarea medicului. Poate interactiona cu medicamente anticoagulante, ciclosporine si Prednison la administrarea concomitenta.

Mod de administrare Deep Green lucerna verde pulbere:

Conţinutul unui pliculeţ de pulbere dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni.

Se pot face 2-3 cure pe an, cu o lună pauză.
Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.

1 cutie conţine 30 de pliculeţe (1 pliculeţ = 5 grame).

Produsul Deep Green lucerna verde pulbere este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Deep Green lucerna verde pulbere este un suppliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

Produsul Deep Green lucerna verde pulbere este un supliment alimentar care este notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 9558/2015.

Găsești aici promoțiile noastre cu lucerna verde pulberepulbere din lucerna verde

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Greutate0.150 g
Dimensiuni160 × 80 × 80 cm
Brand

Deep Green – Puterea Naturii

1 recenzie pentru Lucerna Verde Pulbere Deep Green, 30 pliculeţe

 1. Tinca

  Un produs excelent, eu l-am luat pentru problemele cu stomacul.
  Consum acest produs incontinuare.

  • Marius Rebenciuc (proprietar verificat)

   Multumim pentru apreciere!

Adaugă o recenzie