• Home
  • Magazin
-21%
Lampa UV pentru sterilizare cu stativ

Lampă UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W

879.99 lei1,100.00 lei

Lampa UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W are o lungime de undă 185nm, sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella –viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus (SARS-COV2).

Share:

Lampă UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W

Lampa UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W cu braţ mobil are o lungime de undă 185nm, sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella – viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus (SARS-COV2).

OzoneLamp este o lampă cu UVC, perfectă pentru sterilizarea incintelor și a suprafețelor, având o suprafață de acoperire de până la 120mp/150mp, putere 100W/150W. OzoneLamp este ușor de programat, fiind dotată cu telecomandă și oferind o perioadă generoasă de delay după setarea timer-ului, astfel încât utilizatorii să poată părăsi camera în siguranță.

OzoneLamp poate dezinfecta și steriliza orice tip de suprafețe și nu numai. Aceasta este perfectă și pentru sterilizarea aerului, având o rată de succes a sterilizării de 99.99% , fără a produce, în schimb, reziduri chimice.

Descriere

Lampa bactericidă OzoneLamp este un tip special de lampă care generează lumină cu raze ultraviolete (UV). Această lumină UV, cu unde de scurtă frecvență afectează cuplarea bazelor ADN, ceea ce conduce la inactivarea bacteriilor, virușilor și protozoarelor prin intermediul unor reacții fotochimice puternice. Sterilizarea are loc prin emiterea undelor UV.

Datorită lămpii puternice cu cuarț, 100W/150W UVC, vor fi acoperiți eficient până la 120mp/150mp. Se poate atinge o sterilizare de 360°. Este perfectă de utilizat la interior, cum ar fi: acasă, spitale, cabinete medicale, în restaurante, hoteluri, școli, spații de producție, etc., fiind  soluția perfectă pentru dezinfectarea completă a aerului și a suprafețelor din încăperi.

Cine poate folosi o lampă UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W?

OzoneLamp este ideală pentru sterilizarea și dezinfectarea aerului în:

  • cabinete medicale
  • cabinete stomatologice
  • saloane cosmetice și frizerii
  • săli de operație
  • săli de tratament
  • farmacii
  • restaurante și baruri
  • orice alte încăperi unde este necesară sterilizarea aerului

OzoneLamp poate fi controlată prin intermediul  telecomenzii.

Pe telecomanda se afla 4 butoane: butonul de pornire /oprire (on/off) și trei butoane pentru setarea timpului de funcționare: 15 min, 30 min și 60 min.

În pachet, pe lângă telecomandă, se găsesc și bateriile necesare.

Recomandări de utilizare OzoneLamp

Lampa de dezinfecție degaja UVC. În timpul funcționarii lămpii, e recomandat ca în încăpere să nu fie oameni sau animale.

Nu priviți direct în lampă.

 

 

Brand

Ozonelamp

Putere

100W, 150W

Ozon

Fără ozon

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampă UV pentru sterilizare cu stativ 100W/150W”