• Home
 • Magazin
-13%
lampa uv pentru sterilizare si dezinfectie cu ozon

Lampă UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon

Prețul inițial a fost: 690.00 lei.Prețul curent este: 599.00 lei.

Lampa UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon 65W are o lungime de undă 185nm. Sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella – viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus COVID-19 (SARS-COV2).

OzoneLamp este o lampă cu UVC și Ozon, perfectă pentru sterilizarea incintelor și a suprafețelor, având o suprafață de acoperire de până la 90mp, putere 65W.

9 în stoc

Share:

Lampă UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon 65W

Lampa UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon 65W are o lungime de undă 185nm. Sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella – viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus COVID-19 (SARS-COV2).

OzoneLamp este o lampă cu UVC și Ozon, perfectă pentru sterilizarea incintelor și a suprafețelor, având o suprafață de acoperire de până la 90mp, putere 65W.

OzoneLamp este ușor de programat, fiind dotată cu telecomandă și oferind o perioadă generoasă de delay după setarea timer-ului, astfel încât utilizatorii să poată părăsi camera în siguranță.

OzoneLamp poate dezinfecta și steriliza orice tip de suprafețe și nu numai. Aceasta este perfectă și pentru sterilizarea aerului, având o rată de succes a sterilizării de 99.99% , fără a produce, în schimb, reziduri chimice.

Descriere

Lampa bactericidă OzoneLamp este un tip special de lampă care generează lumină cu raze ultraviolete (UV). Această lumină UV, cu unde de scurtă frecvență afectează cuplarea bazelor ADN, ceea ce conduce la inactivarea bacteriilor, virușilor și protozoarelor prin intermediul unor reacții fotochimice puternice.

Sterilizarea are loc prin emiterea undelor UV dar și prin procesul de Ozonificare. Prin procesul de ozonificare OzoneLamp degajă ozon, care este un gaz toxic instabil, cu un miros puternic, cu proprietăți oxidative foarte puternice, care înlătură mirosul neplăcut și igienizează locurile cu acces dificil.

Datorită procesului de ozonificare, se dezinfectează zonele în care UV nu ajunge, astfel lenjeriile, hainele, materiale textile sunt dezinfectate în cel mai natural mod posibil, în vederea garantării procentului necesar, de peste 99.99%, de distrugere a bacteriilor, virușilor și a mucegaiurilor.

Datorită lămpii puternice cu cuarț, de 65W UVC, vor fi acoperiți eficient până la 90mp. Se poate atinge o sterilizare de 360°. Este perfectă de utilizat la interior, cum ar fi: acasă, spitale, cabinete medicale, în restaurante, hoteluri, școli, spații de producție, etc.. Aceasta fiind  soluția perfectă pentru dezinfectarea completă a aerului și a suprafețelor din încăperi.

Difuzarea Ozonului în aer oferă avantajul unei dezinfecții perfecte, în toată încăperea, ucigând bacteriile și îndepărtând mirosurile. Deoarece Ozonul are un miros particular. După utilizarea OzoneLamp vă recomandăm aerisirea spațiului pe care tocmai ce l-ați dezinfectat timp de 10-15 minute.

Cine poate folosi lampa UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon 65W?

OzoneLamp este ideală pentru sterilizarea și dezinfectarea aerului în:

 • cabinete medicale
 • cabinete stomatologice
 • saloane cosmetice și frizerii
 • săli de operație
 • săli de tratament
 • farmacii
 • restaurante și baruri
 • orice alte încăperi unde este necesară sterilizarea aerului

OzoneLamp poate fi controlată prin intermediul  telecomenzii.

Pe telecomanda se afla 4 butoane: butonul de pornire /oprire (on/off) și trei butoane pentru setarea timpului de funcționare: 15 min, 30 min și 60 min.

În pachet, pe lângă telecomandă, se găsesc și bateriile necesare.

Recomandări de utilizare OzoneLamp

Lampa de dezinfecție degajă UVC și Ozon. În timpul funcționarii lămpii, e recomandat ca în încăpere să nu fie oameni sau animale.

Nu priviți direct în lampă. După finalizarea sterilizării, este recomandat să aerisiți încăperea timp de 10-15 minute. Lampa degajă ozon, iar expunerea intensă și pe timp îndelungat la acest gaz este nocivă.

Frecvența și timpii de utilizare OzoneLamp:

Lampa poate fi folosită o dată sau de două ori pe săptămâna, iar timpul de funcționare variază în funcție de suprafața încăperilor care urmează a fi sterilizate/dezinfectate.

 • Pentru încăperi cu suprafețe de 15mp se recomandă un timp de funcționare de 15 min.
 • Pentru încăperi cu suprafețe de 45mp se recomandă un timp de funcționare de 30 min.
 • Pentru încăperi cu suprafețe de 90mp se recomandă un timp de funcționare de 60 min.

 

Oferta valabilă în limita stocului disponibil!
Oferta expiră în:


Brand

Ozonelamp

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampă UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon”