-24%
Imuno Forte produs naturist pentru imunitate

Cerasus Imuno Forte, 30 plicuri

Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.

(Based on 1 review)

Cerasus Imuno Forte este un produs naturist pentru imunitate care îmbină efectele benefice ale pulberilor de Orz-verde şi de Grâu cu cele ale unor plante medicinale recunoscute ca surse de energie şi vitalitate: Ghimbirul, Ginsengul-siberian şi Spirulina. Reţetă unică pe piaţa din România, sucul obţinut din amestecul acestor pulberi are certe proprietăţi nutritive, de protejare a celulelor împotriva stresului oxidativ şi de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Cerasus Imuno Forte revitalizează organismul şi stimulează sistemul imunitar, fiind un aliat preţios pentru menţinerea stării de sănătate şi de bună dispoziţie.

96 în stoc

Share:

Cerasus Imuno Forte, produs naturist pentru imunitate

Cerasus Imuno Forte este un produs naturist pentru imunitate care îmbină efectele benefice ale pulberilor de orz verde şi de grâu cu cele ale unor plante medicinale recunoscute ca surse de energie şi vitalitate: Ghimbirul, Ginsengul-siberian şi Spirulina. Băutura obţinută din amestecul acestor pulberi are certe proprietăţi nutritive:

Cerasus Imuno Forte revitalizează organismul şi stimulează sistemul imunitar fiind un aliat preţios pentru menţinerea stării de sănătate şi de bună dispoziţie.

Principalele proprietati nutritive ale produsului Cerasus Imuno Forte sunt:

de protejare a celulelor împotriva stresului oxidativ;
de încetinire a proceselor de îmbătrânire.

EFECTE Cerasus Imuno Forte, produs naturist pentru imunitate

Cerasus Imuno Forte,produs naturist pentru imunitate contribuie la:

menţinerea metabolismului energetic normal (Ca, Fe, Mg, B1, B6);
normalizarea metabolismului homocisteinei, al proteinelor (SOD) şi al glicogenilor;
o neurotransmisie normală (Ca, B6) cât şi la îmbunătăţirea funcţiei cognitive (B6, Fe);
funcţionarea normală a sistemului:
muscular (Ca, Mg);
imunitar (SOD, Fe, B6);
nervos (Mg, B1, B6);
digestiv (SOD, Ca, fibre);
a inimii (B1, Ca, Mg);
menţinerea sănătăţii psihice (Mg, B1, B6);
reducerea oboselii şi extenuării (Ca, Fe, Mg, B6);
susţinerea procesului de diviziune celulară (SOD, Ca, Fe, Mg) cât şi de diferenţiere celulară (SOD,Ca);
menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor (Ca, Mg);
transportul normal al oxigenului în corp (Fe);
formarea şi funcţionarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei (Fe);
păstrarea echilibrului electrolitic (Ca, Mg);
reglarea activităţii hormonale (Ca, Mg, Zn);
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (SOD, E).

Mod de utilizare Cerasus Imuno Forte:

Adulţi: conținutul unui plic se dizolvă într-un pahar de apă plată sau suc natural. Se administrează de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni.

Copii peste vârsta de 12 ani: jumătate din conținutul unui plic dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural. Se administrează 1 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună.

Apa trebuie să fie la temperatura camerei. Se pot face 2 cure pe an, cu câte o lună pauză.

Se poate administra în paralel cu tratamentele convenţionale, alopate. Pentru detoxifiere, se poate începe administrarea produsului şi cu doze mai mici. Adică jumătate din doza recomandată. apoi crescute gradual până la doza recomandată. Se împiedică astfel apariţia unor eventuale efecte nedorite.

Produsul este un supliment alimentar. Nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Contraindicatii

Nu se semnalează la doza zilnică şi la ritmul de administrare recomandate.

Produsul Cerasus Imuno Forte este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Cerasus Imuno Forte este un produs naturist pentru imunitate care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

Cerasus Imuno Forte este notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 10865/2017.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Oferta valabilă în limita stocului disponibil!
Oferta expiră în:


Brand

Cerasus Puterea Naturii

1 recenzie pentru Cerasus Imuno Forte, 30 plicuri

  1. Cornel

    Un produs excelent! Ma bucur ca l-am consumat. Recomand cu incredere!

Adaugă o recenzie