-33%
probio produse naturiste cerasus oferta

Promoţie: 2+1 GRATIS proBIO!

Prețul inițial a fost: 225.00 lei.Prețul curent este: 150.00 lei.

(Based on 1 review)

Reţetă unică pe piaţa din România, proBIO îmbină efectele benefice ale pulberilor de orz verde şi grâu verde cu cele ale unor plante medicinale recunoscute ca surse de energie şi vitalitate: ghimbirul, ginsengul siberian şi spirulina.

55 în stoc

SKU: 6421581592410 Categorii: ,
Share:

 

Promoţie proBIO – De ce proBIO?

Promoţie proBIO: cumperi două cutii şi primeşti una gratis!

Reţetă unică pe piaţa din România, proBIO îmbină efectele benefice ale pulberilor de orz verde şi grâu verde cu cele ale unor plante medicinale recunoscute ca surse de energie şi vitalitate: ghimbirul, ginsengul siberian şi spirulina.

Băutura obţinută din amestecul acestor pulberi are certe proprietăţi nutritive:

 • de protejare a celulelor împotriva stresului oxidativ;
 • de încetinire a proceselor de îmbătrânire.

proBio revitalizează organismul şi stimulează sistemul imunitar. Este un aliat preţios pentru menţinerea stării de sănătate şi de bună dispoziţie.

EFECTELE PRODUSULUI proBIO:

 • Contribuie la metabolismul energetic normal (Ca, Fe, Mg, B1, B6), la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor (SOD) şi al glicogenilor;
 • Contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular (Ca, Mg), a sistemului imunitar (SOD, Fe, B6), a sistemului nervos (Mg, B1, B6), a sistemului digestiv (SOD, Ca, fibre), a inimii (B1, Ca, Mg);
 • Contribuie la o neurotransmisie normală (Ca, B6), la funcţia cognitivă normală (B6, Fe), la menţinerea sănătăţii psihice (Mg, B1, B6), la reducerea oboselii şi extenuării (Ca, Fe, Mg, B6);
 • Contribuie la procesul de diviziune celulară (SOD, Ca, Fe, Mg) şi de diferenţiere celulară (SOD,Ca);
 • Este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor (Ca, Mg);
 • Contribuie la transportul normal al oxigenului în corp (Fe), la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei (Fe) şi la funcţionarea normală a globulelor roşii (B6);
 • Contribuie la echilibrul electrolitic (Ca, Mg);
 • Contribuie la sinteza normală a proteinelor (SOD, Mg), a cisteinei;
 • Contribuie la reglarea activităţii hormonale (Ca, Mg, Zn);
 • Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (SOD, E).

Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

PROBIO este un suppliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

PROBIO este notificat la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 10865/2017.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Oferta valabilă în limita stocului disponibil!
Oferta expiră în:


Brand

Cerasus Puterea Naturii

1 recenzie pentru Promoţie: 2+1 GRATIS proBIO!

 1. Sorina

  Il iau deja de cateva saptamani si ma simt foarte bine, dimineata imi da energia de care am nevoie pe tot parcursul zilei. Personal, il recomand cu incredere!

Adaugă o recenzie