Viperflexin gel

Viperflexin gel

Viperflexin gel

74.00 lei

(Based on 1 review)

Cu Viperflexin gel va puteti reda mobilitatea, libertatea de miscare si uitati de zilele in care erati nevoiti sa faceti eforturi sustinute pentru a va deplasa. VIPERFLEXIN gel este un gel antireumatic cu actiune imediata asupra durerilor reumatice, musculare si de articulatii.

20 în stoc

Share:

Viperflexin gel

Cu Viperflexin gel va puteti reda mobilitatea, libertatea de miscare si uitati de zilele in care erati nevoiti sa faceti eforturi sustinute pentru a va deplasa. VIPERFLEXIN gel este un gel antireumatic cu actiune imediata asupra durerilor reumatice, musculare si de articulatii.

Ingredient principal: VENIN DE VIPERA AMMODYTES.

Plantele completează unele deficienţe metabolice şi cresc beneficiul veninului de viperă:
SALVIA – Activează circulaţia periferică
SALCIA – Reduce procesul inflamator
ECHINACEA – Stimulează imunitatea

Mod de utilizare Viperflexin gel

Viperflexin gel este un gel antireumatic care se aplică în strat subţire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (cca 5g de cremă).

Se masează uşor până la absorbţia în piele

Veninul viperei cu corn este laudat de experti pentru proprietatile antireumatice si analgezice remarcabile, fiind si un excelent imunostimulator!

Tehnologia moderna de prelucrare a veninului de sarpe precum si combinarea lui cu diverse extracte din plante si uleiuri vegetale au dus la obtinerea unor rezultate uimitoare in combaterea durerilor reumatice si la cresterea flexibilitatii articulatiilor!

Viperflexin gel cu venin de vipera are o concentratie optima de substante care actioneaza imediat asupra zonei dureroase. Este foarte dens, incat o singura picatura este suficienta.

Substantele active actioneaza instantaneu asupra zonei dureroase, iar un flux placut de caldura cuprinde zona respectiva.

Viperflexin este absorbit de piele, tolerat de organism, fiind un produs eficient in calmarea durerii!

Aplicati asupra zonei dureroase si masati usor. Imediat veti simti un flux de caldura si veti sti ca deja Viperflexin actioneaza asupra zonei dureroase. Lupta cu succes impotriva durerilor reumatice, durerilor articulatiilor sau durerilor musculare, actionand si asupra circulatiei sangvine si imbunatatind-o.

Precautii si contraindicatii

Precauţii: Nu se aplică pe porţiuni lezate ale pielii, în dematite acute sau în caz de hipersensibilitate la componentele produsului.

Contraindicaţii: copii sub 6 ani

Ingrediente

Aces gel antireumatic cu venin de vipera contine urmatoarele ingrediente: aqua carbopol, methylsalicilate, menthol, Salix alba, Echinacea angustifolia, venin de Viperă ammodytes
Ingrediente provenite din agricultură biologică

Acest gel antireumatic cu venin de vipera se poate utiliza concomitent cu tratamentul pentru articulatii care contine extract de scoica verde, Tendoflexin capsule 1000mg

Acesta este un produs VAZUT LA TV

Brand

Elixir

1 recenzie pentru Viperflexin gel

  1. Tinca

    Un produs foarte bun, l-am achiziționat pentru bunica mea și i-a placut foarte mult, de la prima aplicare a simțit efectele. La o aplicare constanta nu a mai simțit durere deloc in acele zone.
    Foarte bun!

    • Marius Rebenciuc

      Multumim pentru apreciere!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *