Fii SLAB

cum sa slabesti usor

Fii slab asa cum ti-ai dorit

Ceea ce nu te provoacă, nu te schimbă!

Fii aşa cum ţi-ai dorit

tratament naturist pentru slabit

Șunculițe sau colăcei pe abdomen?

Kilograme nedorite în plus?

produs naturist pentru slabit

Fi-ți realiști! Faceți-vă planuri! Țineți-vă mereu de ele!

 Această ecuație simplă ajută în orice situație, dar mai ales atunci când vine vorba de slăbire.

Ф Slab este un tratament natural care se integrează perfect în ecuația slăbirii, acționând pe diverse căi pentru susţinerea armonioasă a proceselor metabolice.

Te-ai săturat de minciuni despre slăbire? Și noi! De aceea ne-am hotarât să cercetăm și să facem doar afirmații asumate. Nici noi nu credem in himere! Nici noi nu credem în produse de slăbit minune! Cine nu ar vrea să se culce seara gras și să se trezească dimineața ca o panseluță, idolul manechinelor celebre? Sau ce bine ar fi dacă am putea slăbi stând pe scaun la birou. Dacă ar conta ca efort necesar și suficient pentru slăbire, fenomenul de tastare in excell sau de accesat facebook și instagram! Cum ar putea să te ajute o pastilă să slăbești facând nimic, dacă ți-au trebuit atâția ani de halbere sau cicolăteală viteză ca să ajungi rotofei?

De ce nu suntem toți pe lume mezomorfi din neam în neam?

Să ne revenim și să fim realiști. Din păcate nimic nu-i simplu pe lumea asta, iar cei care au tendința la îngășare știu că nici metabolismul nu-i ajută. Sunt persoane care pot mânca oricât și la orice oră și nu se îngrașă. Dacă sunteți pe această pagină, categoric nu aveți norocul asta. Pentru că da, este vorba de noroc! Pentru cei care nu se mulțumesc doar să își plângă de milă, vă putem da câteva sfaturi. Însă, mai întâi trebuie să privim lucrurile ca atare. Vă recomand să fiți realiști. Să vă faceți planuri. Și, mai ales, să vă țineți mereu de ele. Este o ecuație simplă care ajută în orice situație, dar mai ales când este vorba de slăbire. Asta pentru că slăbirea sănătoasă este un proces de lungă durată.

Ce te faci cu poftele?
Asul din mânecă - Ф Slab

Iată aici intervenim noi. Dă-ne voie să îți spunem că speranța nu-i pierdută. Ai nevoie de ajutor.
Ce te faci când simți în nări miros de patiserie, cornuleț cu ciocolată sau brînzoică cu stafide? Ce te faci dacă mai trebuie să și gătești, pentru alții, mâncăruri consistente, că doar ei nu-s la dietă?
Cum să faci față? Cum să te abții? Cum să stai departe de ispite? Este simplu. Faceți apel la planul de rezervă.
Așadar, se rupe un pliculeț (din planul de rezervă) și se pune într-un pahar, peste care se toarnă grațios apă plată, și dacă vrei, zeama de la o jumătate de lamâie. Amestecată bine, licoarea rezultată se bea în liniște și se așteaptă cinci minute până când ea ajunge binișor în stomac. Pentru că operațiunea implică consumarea unei mici gustărele, după ce se incheie procesul de ingerare a licorii, se poate mânca o grefă, un iaurt mic fără fructe, 2 mieji de nucă, sau chiar o banană, dacă veți face și mișcare în ziua respectivă. Se poate repeta acțiunea încă o dată în zi, nu mai tarziu de orele 17. Planul de rezervă se numește Ф Slab și este ambalat la pliculețe a câte 6 grame fiecare. Sunt 30 de pliculețe într-o cutie așadar veți fi feriți de ispite timp de o lună.

Cum te ajută Ф Slab?
Citește cu atenție iar dacă nu ai încredere în studii atunci în ce să mai ai?

Realizat după o rețetă originală, Ф Slab este un supliment nutritiv născocit să se integrează perfect în ecuația slăbirii.
Acesta este un produs care conține ingrediente 100% naturale cum sunt Gymnema sylvestre, Moringa și Guarana. Acestea vor acționa pe diverse căi pentru stimularea proceselor metabolice într-un mod organic, așadar vei simți pe limba ta cum apetitul pentru dulciuri va scădea de la o zi la alta.

fii slab ф SLAB

Află noutățile și ofertele disponibile! Înscriete acum gratuit și nu rata avantajele!


Distrugătorul de zahăr Gymnema Sylvestre,
zis și Gurmar, face praf și pulbere pofta de zahăr

Ingredientul principal al Ф Slab, ați ghicit, este o plantă denumita Gymnema Sylvestre, a.k.a Gurmar. Există sute de studii care vorbesc despre Gymnema Sylvestre și despre proprietățile sale de scăderea a glicemiei și de modulare a gustului dulce. Sunt studii medicale, științifice și academice care spun și dovedesc cât de fantastică este această plantă. Să spunem că nu te poți abține de la dulciuri. Chiar dacă te vei încăpățâna să mănânci preponderent carbohidrați ingredientele din acest supliment alimentar te vor ajuta să nu metabolizezi atâtea glucide pe cât ai mâncat la o masă. Așadar le vei elimina în mod natural, acolo unde și Ștefan s-a dus pe jos, fără ca ele să se mai transforme în nesuferita slană cu șorici. În plus, după doar câteva zile, te vei surpinde singur. Nu vei mai simți nevoia să mănânci “ceva” dulce! Unul dintre principalele componente active din această plantă este acidul gimnemic, care ajută la suprimarea poftei de alimente dulci deoarece acidul gimnemic blochează receptorii gustului dulce aflați pe papilele gustative. Așadar, cercetările științifice arată că extractele de Gymnema Sylvestre pot reduce capacitatea de a simți gustul dulce și, astfel, fac alimentele care conțin zahăr mai puțin atractive. Într-un studiu efectuat la persoane sănătoase care au ținut post, jumătate dintre subiecți au primit un preparat pe bază de Gymnema Sylvestre. Cei care au primit suplimentul au avut mai puțin apetit pentru alimente dulci și au fost mai predispuși să-și limiteze consumul alimentar, comparativ cu cei care nu au luat acest preparat.

gymnema sylvestre

Studiu ştiinţific


EFECTELE PERCEPȚIEI GUSTULUI DULCE ȘI A VALORII CALORICE A UNEI GUSTĂRI ASUPRA APORTULUI ALIMENTAR PE TERMEN SCURT. • Physiology & Behavior
 • Volume 30, Issue 1, January 1983, Pages 1-9
 • Autori Paul M.Brala, Richard L.Hagen

Pentru a determina efectele caloriilor din alimentele consumate cât și percepția gustului dulce al alimentelor ingerate, subiecții cu greutate normală, care au ținut post în prealabil, au ingerat o băutură îndulcită cu zaharoză (1,1 g/kg) sau ester L-aspartil-L-fenilalanil (Aspartam, 0,011 g/kg) sau o băutură fără îndulcitor adăugat. Percepția gustului dulce a băuturii a fost redusă la jumătate din subiecții participanți la acest studiu prin aplicarea orală, în prealabil, a extractelor de gymnema sylvestre. La o oră după administrarea acestor extracte, subiecților le-au fost prezentate gustări și s-au calculat cantitățile de nutrienți ingerați. Subiecții a căror percepție a gustului dulce fusese scăzută prin administrarea de extracte din Gymnema sylvestre au consumat mai puține calorii și gustări dulci decât cei a căror percepție a gustului dulce nu a fost alterată. Caloriile nu au afectat aportul alimentar. Efectul caloriilor și percepția gustului dulce au fost, de asemenea, evaluate pe variabilele presupuse a se corela cu saturația. Evaluarea gustului dulce nu a fost corelată cu cantității de calorii ingerate, percepție sau consum. Estimările pentru subiecți privind cantitatea de milkshake pe care ar bea-o dacă ar avea ocazia să o facă, indiferent dacă ar simți sau nu senzația de foame, au fost legate de aportul global și de aportul de carbohidrați. Constatările indica faptul ca aspectele hedoniste ale gustului au o importanță mai mare decât caloriile în determinarea aportului alimentar pe termen scurt.

Gymnema Sylvestre ajută la scăderea nivelului zahărului din sânge prin scăderea absorbției glucozei la nivel intestinal

Astfel, în concluzie, Gymnema Sylvestre a.k.a. Gurmar are proprietatea de a bloca receptorii de zahăr aflați în papilele gustative de pe limba ta, scăzându-ți capacitatea de a simți gustul dulce. Acest lucru poate duce la reducerea poftelor de alimente dulci care conțin zahăr.

Gymenema Sylvestre mai are însă și alte beneficii. Ea este considerată a avea proprietăți antidiabetice. Ca supliment, acesta a fost utilizat în asociere cu alte medicamente pentru tratamentul diabetului zaharat în vederea scăderii glicemiei. Gymnemei Sylvestre nu i se spune “Gurmar” degeaba. Acesta este un termen în limba hindi care înseamnă “distrugătorul de zahăr”. Asemănător efectelor sale asupra papilelor gustative, Gymnema Sylvestre poate, de asemenea, să blocheze receptorii de glitazonă din intestine și, prin urmare, să moduleze absorbția zahărului la nivel intestinal, scăzând nivelul zahărului din sânge după masă. Cercetările arată un potențial puternic în ceea ce privește capacitatea Gymnema Sylvestre de a scădea nivelul zahărului din sânge atunci când este asociat cu medicamentație antidiabetică specifică. Studiile au demonstrat faptul că administrarea a 200-400 mg de acid gimnemic reduce absorbția intestinală a glucozei.

Studiu ştiinţific

GYMNEMA SYLVESTRE ÎN TRATAREA DIABETULUI: DE LA PLANTE MEDICINALE LA TERAPIILE VIITORULUI

 
 • Molecular Biology and Biotechnology Division, ICAR-National Bureau of Fish Genetic Resources, Canal Ring Road, P.O. Dilkusha, Lucknow- 226002, Uttar Pradesh. India.
 • Molecular Biology and Biotechnology Division, ICAR-National Bureau of Fish Genetic Resources, Canal Ring Road, P.O. Dilkusha, Lucknow-226002, Uttar Pradesh. India.
 • Department of Medical Biotechnology, Yeungnam University, 280 Daehak-ro, Gyeongsan, Gyeongbuk 712-749. Korea.

Diabetul a crescut cu o rată fără precedent și apare ca o amenințare globală la nivel mondial. Abordarea studiilor farmacologice privind diabetul zaharat a cunoscut o schimbare remarcabilă trecând de la medicamentele convenționale la terapii care utilizează fitomolecule bioactive din surse naturale. Eficacitatea potențială a produselor naturale, împreună cu costurile reduse și efectele secundare minime, au revoluționat întregul concept al programelor de descoperire și gestionare a medicamentelor. O astfel de plantă benefică este Gymnema Sylvestre, care posedă proprietăți hipoglicemice remarcabile și formează platforma terapeutică a diabetului în sistemul tradițional de medicație. Prezentul articol discută semnificația Gymnema Sylvestre în managementul diabetului, amestecurile din alte plante și planta în sine împreună cu standardizarea acestuia și studiile clinice pe modele animale și de ce receptorul de glitazonă (PPARγ) poate servi ca o țintă moleculară pentru analogii acidului gimnemic. Astfel de studii ar defini bazele moleculare ale moleculelor bioactive care ar ajuta la dezvoltarea terapiilor naturiste în tratamentul diabetului.

Gymnema Sylvestre sau Gurmar este partenerul tău de nădejde în timpul curelor de slăbire

Așadar, Gymnema Sylvestre are proprietăți de inhibare a receptorilor pentru gustul dulce și are proprietăți antidiabetice și poate bloca receptorii de zahăr din intestine pentru a scădea absorbția glucozei și a reduce nivelul de zahăr din sânge după o masă.

Gymnema Sylvestre este partenerul tău de nădejde în timpul curelor de slăbire deoarece acest ingredient are efecte benefice majore asupra controlului greutății. În cadrul unui studiu efectuat pe 60 de pacienți cu obezitate moderată care au luat un preparat pe bază de Gymnema Sylvestre s-a demonstrat faptul că în rândul subiecților acestui studiu s-a produs o scădere cu 5-6% a greutății corporale, precum și reducerea semnificativă a aportului alimentar. Prin blocarea receptorilor gustului dulce aflați la nivelul papilelor gustative, Gymnema Sylvestre te poate determina să mânânci mai puține alimente dulci și să consumi mai puține calorii. În plus, capacitatea sa de a reduce absorbția de zahăr la nivel intestinal conduce la o reducere semnificativă a absorbției de calorii ceea ce ajută la pierderea în greutate. În plus Gymnema Sylvestre ajută la scăderea nivelurilor de colesterol “rău” LDL-colesterol și al trigliceridelor din sânge. Gymnema Sylvestre este faimoasă pentru capacitățile sale de scădere a nivelului de zahăr din sânge și de reducere a poftei de dulciuri, dar și pentru capacitățile sale normolipemiante. Cercetările arată faptul că aceasta poate influența pozitiv absorbția de grăsimi la nivel hepatic cât și poate normaliza nivelurile de lipide din fluxul sangvin. Un studiu realizat pe subiecți umani ce prezentau obezitate moderată a demonstrat faptul că extractul gymnemic a scăzut nivelul trigliceridelor și al colesterolului LDL cu 20,2% și, respectiv, 19%. Mai mult, a crescut nivelul de colesterol HDL (colesterol bun) cu 22%. Nivelurile ridicate de colesterol LDL și trigliceride sunt considerate factori de risc pentru apariția bolilor cardiovasculare. De aceea, efectele pozitive ale Gymnema Sylvestre asupra normalizării nivelurilor LDL și trigliceridelor conduc la scăderea riscului de apariție a incidentelor cardiovasculare.STUDIU ȘTIINȚIFIC

 

EFECTELE UNUI EXTRACT NATURAL DE ACID (-) – HIDROXICITRIC (HCA-SX) ȘI O COMBINAȚIE DE HCA-SX PLUS CROM, B3 ȘI EXTRACTUL DE GYMNEMA SYLVESTRE ASUPRA PIERDERII ÎN GREUTATE.

 

 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15056124
 • Department of Physiology and Biophysics, Georgetown University Medical Center, Georgetown, Washington, DC 20057, USA

Un studiu clinic dublu-orb, randomizat, placebo controlat, a fost efectuat în Elluru, India timp de 8 săptămâni pe 60 de subiecți moderat obezi (21-50 de ani, BMI> 26 kg/m (2)). Subiecții au fost repartizați aleatoriu în trei grupe. Grupului A i s-a administrat HCA-SX 4667 mg (acid hidroxicitric înalt biodisponibil), grupului B i s-a administrat o combinație de HCA-SX 4667 mg, NBC 4 mg și GSE 400 mg, (acid hidroxicitric înalt biodisponibil, B3, Crom și extract gymnemic) în timp ce grupul C a primit placebo zilnic în trei doze egal divizate 30-60 min înainte de mese. Toți subiecții au primit o dietă de 2000 kcal /zi și au participat la plimbări supravegheate. La sfârșitul celor 8 săptămâni, greutatea corporală și IMC-ul au scăzut cu 5-6% în ambele grupuri A și B. Aportul alimentar, colesterolul total, lipoproteinele cu densitate scăzută, trigliceridele și nivelurile de leptină serică au fost semnificativ reduse în ambele grupuri, în timp ce nivelurile lipoproteinelor cu densitate ridicată și excreția metaboliților grăsimilor urinare au crescut în ambele grupuri. Un efect marginal sau ne-semnificativ a fost observat la toți parametrii din grupa C. Studiul prezent arată că dozele optime de HCA-SX și într-o mai mare măsură combinația dintre HCA-SX, NBC și GSE pot servi ca o formulă eficientă și sigură de pierdere în greutate care poate facilita o reducere a excesului de greutate corporală și a IMC, promovând în același timp niveluri sănătoase ale lipidelor din sânge.

Ф Slab este un supliment nutritiv care te va ajuta să slăbești sănătos și să fii așa cum ți-ai dorit. Acesta conține pe lângă Gymnema Sylvestre, Moringa și Guarana care sunt două ingrediente 100% naturale foarte importante pentru curele de slăbire.

Moringa este o plantă care poate înlocui carnea în alimentația umană fiind cunoscută la nivel mondial sub denumirea de ”Arborele vieții”. Moringa este foarte bogată în antioxidanţi şi compuşi fitonutritivi activi. Până în prezent, oamenii de ştiinţă au investigat amplu doar o parte din numeroasele beneficii de sănătate oferite de această plantă. Pe lângă faptul că este o foarte bogată sursă de acizi grași buni - Omega 3,6 și 9 - Moringa, prin conținutul său foarte bogat în antioxidanți, va acționa asupra radicalilor acizi liberi din corpul nostru pentru a ne reda starea de bine și mai ales pentru a crește alcalinizarea organsimului. Nivelurile ridicate de radicali liberi şi stresul oxidativ pot contribui la producerea inflamaţiei, a bolilor degenerative, a îmbătrânirii dar şi la apariţia şi derularea majorităţii bolillor cronice, inclusiv cele cardiovasculare şi diabet zaharat de tip 2. Astfel, pe lângă vitamina C şi beta-caroteni, Moringa conține multă quercetina şi acid clorogenic, compuşi fitonutritivi, care pot participa la scăderea tensiunii arteriale și a nivelului zahărului din sânge, după mese. Un studiu efectuat pe femei, care au primit în dietă circa 7g de pulbere de frunze de Moringa în fiecare zi, timp de trei luni, a indicat creşterea semnificativă a nivelelor de antioxidanți din sânge. De asemenea glicemia crescută duce în timp la dezvoltarea unor probleme serioase de sănătate şi reprezintă elementul caracteristic principal al diabetului zaharat. Într-un studiu recent 30 de femei care au luat 7g de pulbere de frunze de moringa în fiecare zi, timp de trei luni au înregistrat o scădere a glicemiei medii cu 13,5%. În plus, într-un studiu mai mic realizat pe pacienţi diabetici s-a constatat că adăugarea a 50 de grame de frunze de Moringa la o masă a redus cu 21% nivelul glicemiilor, efecte care au fost puse cel mai probabil pe seama izotiocianaților conţinuţi.Că Moringa este excelentă în curele de slăbire ne spune un alt studiu important realizat pe subiecți umani, supraponderali fără alte probleme de sănătate.

fii slabSTUDIU ȘTIINȚIFIC

 

EFICACITATEA UNEI NOI REȚETE PE BAZĂ DE PLANTE (MORINGA) ÎN SCĂDEREA ÎN GREUTATE LA PACIENȚI ADULȚI, SĂNĂTOȘI, SUPRAPONDERALI

 

 • Krupa Centre for Diabetes and Obesity, Bengaluru, India.
 • Sudeep Diabetes Care Centre, Bengaluru, India.
 • Laila Nutraceuticals R&D Center, Vijayawada, India.
 • PLT Health Solutions Inc., Morristown, New Jersey.

Scopul acestui studiu clinic randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat pe o perioadă de 16 săptămâni pe adulții sănătoși dar supraponderali, a fost de a demonstra eficacitatea în curele de slăbire a unei rețete realizate din plante care conținea extract de Moringa Oleifera. O sută patruzeci de participanți supraponderali (indicele de masă corporală [BMI] 27-29,9 kg / m2, 29,3% bărbați, cu vârsta de 21-50 ani) au fost împărțiți aleatoriu în două grupuri: unul placebo (n = 70) și unul denumit LI85008F (n = 70). Participanții au primit fie 900 mg / zi LI85008F (rețeta pe bază de plante și extract de Moringa Oleifera) în două doze divizate, fie două capsule identice cu placebo. În plus, participanții au fost sfătuiți să urmeze o dietă de ~ 1800 kcal / zi și să se angajeze în mers pe jos timp de 30 de minute, 5 zile pe săptămână în timpul studiului. La sfârșitul perioadei de studiu, lotul catuia io s-a administrat LI85008F a prezentat reduceri semnificative ale greutății corporale (5,36 ± 1,769 față de 0,87 ± 1,381 kg, P <0,0001) și BMI (2,05 ± 0,693 față de 0,34 ± 0,559 kg / m2; P < 0,0001), comparativ cu placebo. Au fost observate reduceri semnificative ale circumferințelor taliei și șoldului și o reducere de 2.08 ori a raportului talie / șold, în lotul care a primit LI85008F. Suplimentarea cu LI85008F a determinat, de asemenea, îmbunătățiri semnificative în profilurile lipidelor, comparativ cu placebo; o scădere a colesterolului de joasă densitate a lipoproteinelor (LDL) – cholesterol rău, în timp ce colesterolul cu densitate mare a lipoproteinelor (HDL) – cholesterol bun a crescut, rezultând un raport semnificativ îmbunătățit al LDL / HDL. În timpul studiului, participanții nu au raportat evenimente adverse semnificative

Ф Slab este un suplimentul nutritiv care te va ajuta să slăbești sănătos și să fii așa cum ți-ai dorit. Acesta conține pe lângă Gymnema Sylvestre, Moringa și Guarana care sunt două ingrediente 100% naturale foarte importante pentru curele de slăbire.

Guarana este o plantă tropicală cățărătoare care crește în locul unde natura dictează legea și anume în pădurile amazoniene. Datorită conţinutului ridicat de cofeină, guarana se mai numeşte şi “Cola Braziliană” sau ”Castan Brazilian”. Ingredientul principal biologic activ al Guaranei este guaranina. Acesta acționează precum cofeina, dar nu provoacă aciditate la nivelul stomacului. Este un compus chimic natural identic cu cafeina din cafea. Guarana conţine în mod natural şi teobromină şi teofilină, substanţe cu proprietăţi termogenice şi de îmbunătăţire a stării psihice. Concentraţia de guaranină din fructul de guarana este de 3,5 ori mai ridicată decât cea a fructului arbustului de cafea, ceea ce înseamnă că slăbitul este mai rapid și mai natural. Guarana măreşte vigilenţa, vitalitatea, îmbunătăţeşte memoria, ajută la îndepărtarea stresului prin stimularea sistemului nervos, atenuează simptomele stării de oboseală, întăreşte imunitatea în mod natural şi sistemul respirator, totodată sporeşte şi rezistenţa la alergii și detoxifiază. Deci te ajută să rămâi în formă când te simți slăbit din cauza dietei. Testele clinice au demonstrat că ajută la mărirea puterii de concentrare şi a atenţiei, de aceea este bine să fie administrată mai ales în perioade cu activitate fizică şi psihică solicitantă. Ajută şi la eliminarea durerilor de cap şi asigură energie pentru un timp îndelungat, mai ales atunci când ții o dietă drastică ca să slăbești. Alte studii de laborator au arătat efecte antioxidante ale guaranei, antibacteriene şi de reducere a ţesutului adipos, de aceea guarana a fost şi este folosită în continuare ca un remediu naturist în curele de slăbire. Are un rol esenţial în suprimarea poftei de mâncare şi reducerea aportului caloric introdus zilnic în organism. Ȋn plus, stimulează metabolismul în mod natural să ardă mai repede şi mai multe calorii, ajutând la scăderea în greutate şi la remodelarea corporală.STUDIU ȘTIINȚIFIC

 

SUPLIMENTAREA CU GUARANA A DIETEI UMANE DE TIP OCCIDENTAL A ATENUAT OBEZITATEA, REZISTENȚA LA INSULINĂ ȘI DEREGLAREA ADICPOCITELOR PRIN ACTIVAREA RĂSPUNSULUI ÎN ȚESUTUL ADIPOS MARO

 

 • Centro de Estudos em Estresse Oxidativo, Departamento de Bioquímica, Instituto de Ciências Básicas da Saúde, Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS), Porto Alegre, Brazil.
 • Departamento de Civil y Ambiental, Universidad de la Costa, Barranquilla, Colombia.
 • Departamento de Educação em Saúde, Campus Universitário Professor Antônio Garcia Filho, Universidade Federal de Sergipe (UFS), Lagarto, Brazil.
 • Programa de Pós-graduação em Biologia Celular e Molecular, Centro de Biotecnologia (CBiot), Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS), Porto Alegre, Brazil.

Obezitatea este o tulburare metabolică ce produce consecințe negative majore asupra sănătății, afectând la ora actuală un număr din ce în ce mai mare de persoane de pe Glob. Acest lucru a încurajat pe mulți să utilizeze suplimente din plante fără prescripție medicală pentru pierderea în greutate, fără cunoașterea profilului de siguranță sau a ratei de eficacitate a acestora.În acest sens, dovezile științifice la nivel mondial au arătat că unele suplimente pe bază de plante utilizate pentru scăderea în greutate sunt asociate cu efecte secundare. Pulberea de semințe de guarana este un supliment alimentar fără prescripție medicală destinat scăderii în greutate, însă nici un studiu nu și-a demonstrat eficacitatea sau siguranța atunci când este administrat în monoterapie. Suplimentarea cu pulbere de semințe de guarană a împiedicat creșterea în greutate, rezistența la insulină și dereglarea adipocitelor induse de dieta occidentală în comparație cu dieta de control. Guarana a indus expansiunea țesutului adipos maro, biogeneza mitocondrială, supraexpresia decuplării proteinei-1, activarea AMPK și modificările minore în microflora intestinală. Acoperirea moleculară a sugerat o activare directă a AMPK de către patru compuși guarani testați. Noi propunem ca activarea tesutului adipos maro este unul din mecanismele de actiune implicate in pierderea in greutate indusa de suplimentul de guarana și că activarea directa a AMPK poate sta la baza acestui mecanism. În concluzie, guarana este un potențial agent terapeutic atractiv pentru tratarea obezității.

Este dovedit faptul că Ф Slab te ajută să slăbești sănătos și să fii așa cum ți-ai dorit!

Cine a încercat măcar o dată în viață să slăbească știe că acest lucru nu este un proces ușor. În teorie slăbirea se produce dacă nu mănânci prostii și faci mișcare cât cuprinde. Dar cum totul sună bine în teorie, noi, cei pățiți, ne declarăm rezervați. Practica, după cum cu toți știm, este cea care ne omoară. Procesul de slăbire este mai mult decât dietă și mișcare. Slăbirea este un amplu proces psihic care necesită concentrarea unor vaste energii spirituale. Ne trebuie multă voință și multă putere interioară să ne luptăm zi de zi cu propria persoană pentru a obține ceea ce ne dorim. Și dacă grăsimea se reface, neuronii nu funcționează pe același principiu. Așadar vă sfătuim să țineți de ei și să îi protejați, astfel încât la final de cursă să fiți tot atât de vesele și de calme. Ф Slab este un suplimentul nutritiv care vă va ajuta să slăbiți sănătos și să fiți așa cum vă doriți. Noi, cei de la Cerasus am fost realiști, ne-am dorit imposibilul, ne-am făcut un plan și ne-am ținut de el. Am creat un supliment alimentar sănătos care să devină partenerul de nădejde al celor care vor mai mult de la viață. Nu trebuie să ne credeți pe noi pe cuvânt. Există studii științifice pe care le-am enumerat mai sus care susțin, prin probe științifice serios documentate, efectele benefice ale ingredientelor Ф Slab asupra siluetelor noastre. Așadar nu te vom curta! Nu te vom minți și nici nu vom negocia cu tine termenii unei cure.
Cu ajutorul Ф Slab vei ajunge să mănânci mai puțin și mult mai sănătos. Alături de dietă și mișcare Ф Slab te va ajuta să slăbești sănătos și să fii așa cum ți-ai dorit.

Nu ezita! Comanda acum una dintre promoțiile produsului Ф Slab

Alege să fii așa cum și-ai dorit!

promotie produs de slabit 1_1_2
promotie produs de slabit 2_1
promotie produs de slabit 3_2
promotie produs de slabit 4_3
Scroll Up