Diete personalizate

[bam]
Sursa: datele nutritive pentru această listare au fost furnizate Institutului de Bioresurse Alimentare (IBA) de către producători, fiind inscripţionate pe etichetele produselor acestora. Fiecare „~” indică o valoare lipsă sau incompletă.
Valoarea medie nutriţională (consumul de referinţă pentru un adult obţinut din % din consumul zilnic de referinţă) este pentru adulţi sau copii cu vârsta de cel puțin 4 ani și se bazează pe o dietă de referință de 2.000 de calorii. Valorile dvs. zilnice pot fi mai mari sau mai mici pe baza nevoilor dvs. individuale.
Aceste indicaţii sunt opinii editoriale ale www.cerasus.ro, în consecinţă aceste opinii nu au intenția de a înlocui sfatul unui nutriționist sau ale unui medic specialist. Opiniile și evaluările datelor despre nutriție se bazează pe mediile ponderate ale densităților nutritive ale acelor nutrienți pentru care EFSA a stabilit valori zilnice și nu iau în considerare alți nutrienți care ar putea fi importanți pentru sănătatea dumneavoastră sau pot ține cont de nevoile dvs. individuale.
În consecință, alimentele cu o valoare nutritivă mai mare pentru www.cerasus.ro nu pot fi neapărat mai sănătoase pentru d-voastră decât cele cu valoare inferioară. Toate produsele alimentare, indiferent de clasificarea lor, au potențialul de a juca un rol important în dieta dumneavoastră.

Scroll Up