Despre noi

Natura-ţi dă zilnic exemplu de a trăi!

Nicolae Iorga

cerasus.ro este un site de informații despre tratamente naturiste sau produse naturiste și despre beneficiile pe care natura ni le-a dăruit.

Site-ul cerasus.ro este deţinut de Cerasus Puterea Naturii SRL, producător de tratamente naturiste şi produse naturiste, folosim în special pulberi organice din plante precum: pulbere organică din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, maca.

Căutând noi abordări ale igienei alimentației veți descoperi alături de noi alternative terapeutice eficiente brevetate de milenii. Ne expunem opiniile proprii despre menținerea unui stil de viață sănătos adresându-ne tuturor acelora care consideră că sănătatea este cea mai de preț avere.

Suntem o echipă profesionistă, îndrăgostită de natură şi de frumos. Deoarece credem, cu tărie, că sănătatea este măsura fericirii noastre, suntem mereu atenţi la detalii.

Produsele noastre sunt suplimente alimentare avizate la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. la care au contribuit specialişti medici, nutriţionişti şi chimişti cu o bogată experienţă şi cunoştinţe în domeniul medicinei alternative şi al tratamentelor naturiste.
Am realizat din ingrediente atent selecţionate şi 100% naturale toate aceste produse care vă oferă acel plus de energie şi de vitalitate de care aveţi nevoie pentru un trai sănătos.

Vă așteptăm pe cerasus.ro cu întrebări despre starea dumneavoastră curentă de sănătate sau despre orice alte probleme legate de sănătate sau afecțiuni fizice. Apelați cu încrederea la sfaturile noastre!

Sănătatea este măsura fericirii tale!

cerasus.ro este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) sub nr. 28463 şi are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează către cerasus.ro sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet şi a serviciilor de sănătate.

Scroll Up