Purificator aer

  • Vezi toate 6 produse

599.00 lei
(Based on 1 review)

Respiră un aer curat și scapă de mirosuri fără bătăi de cap!
Tehnologia UV-C (spectru 254 nm) distruge in mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, in proportie de 99,99%

25.00 lei

Masca medicala tip 1, conform standardului SR EN 14683, asigură o protecție eficientă împotriva tranferului de microorganisme și bacterii și pentru utilizarea generală de către persoanele expuse la particule de praf sau alergeni.

Masca facială de uz medical tip 1 cu elastic este confecționată din polipropilenă nețesută, în 3 straturi, confortabilă, moale, respirabilă și prietenoasă cu pielea.

Cele 3 pliuri asigură o desfașurare suficientă pentru a acoperi nasul, gura și bărbia pentru o pretecție completă.

299.00 lei

Lampa UV bactericidă 38W, model ST-XD-01 este destinată dezinfectării încăperilor din spitale, fabrici de medicamente, de produse alimentare, depozite de alimente, restaurant, cantine, școli, grădinițe etc. în absenţa persoanelor. Lampa UV bactericidă 38W, model ST-XD-01 dezinfectează aerul şi suprafeţele prin iradiere cu raze ultraviolete de tip C, distrugând, neutralizând microbii şi înmulţirea acestora. Radiaţiile UV distrug: bacterii, viruşi, fungi, mucegaiuri, alge. Radiațiile UV-C de la lămpi afectează ochii și pielea.

1,100.00 lei

Lampa UV pentru sterilizare telescopică 150W are o lungime de undă 185nm cu Ozon. Sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella – viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus COVID-19 (SARS-COV2).

OzoneLamp este o lampă cu UVC și Ozon, perfectă pentru sterilizarea incintelor și a suprafețelor, având o suprafață de acoperire de până la 150mp, putere 150W.

599.00 lei

Lampa UV pentru sterilizare şi dezinfecţie cu ozon 65W are o lungime de undă 185nm. Sterilizează și dezinfectează 99,99% din: agenții patogeni bacterieni – inclusiv stafilococ, salmonella – viruși, acarieni, mucegaiuri, fiind eficientă și în cazul noului coronavirus COVID-19 (SARS-COV2).

OzoneLamp este o lampă cu UVC și Ozon, perfectă pentru sterilizarea incintelor și a suprafețelor, având o suprafață de acoperire de până la 90mp, putere 65W.