Produse Elixir Teleshop

  • Showing all 7 results

84.00 lei

Un produs complet, cu ingrediente de top pentru sănătatea articulațiilor și pentru funcționarea optimă a întregului organism.

Prețul inițial a fost: 143.00 lei.Prețul curent este: 99.00 lei.

Tendoflexin pachet antireumatic este conceput special pentru mobilitatea, flexibilitatea și elasticitatea articulațiilor.

89.00 lei

Aloe vera, supranumita „elixirul tineretii”, este o planta cu multiple utilizari in medicina alternativa si in cosmetica. Vechii egipteni o numeau “planta nemuririi” si o puneau printre darurile funerare inmormantate impreuna cu faraonii, pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului.

Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 50.00 lei.

Tendoflexin capsule cu scoică verde: supliment special conceput pentru mobilitatea, flexibilitatea și elasticitatea articulațiilor.

În fiecare capsulă veţi găsi acizi graşi polinesaturaţi, deoarece producătorul se asigură că sunt incluse absolut toate fosfolipidele pe care le avem în scoicile verzi atunci când acestea sunt în starea lor naturală.

74.00 lei

Actiunea terapeutica a gelului REMATOGREEN va va ajuta de fiecare data. Aplicati asupra zonei dureroase si masati usor. Imediat veti simti un flux de caldura si veti sti ca REMATOGREEN gel actioneaza deja asupra zonei dureroase. Consistenta sa densa va face ca gelul sa fie cat mai mult timp in contact cu pielea. Fiind un produs inovator, va putea fi folosit ori de cate ori simtiti o durere.

Prețul inițial a fost: 69.00 lei.Prețul curent este: 49.00 lei.

De mai bine de 6000 de ani, oamenii au descoperit efectele benefice ale plantelor asupra sanatatii si frumusetii. Empiric, intuitiv, se foloseau de proprietatile exceptionale ale naturii, pentru a-si trata problemele de sanatate. Acum, mai mult decat oricand, avem nevoie de leacurile din gradina. Dat fiindca nici apa, nici aerul, nici Pamantul, nu mai au calitatea superioara pe care o aveau, iar conditiile climatice s-au schimbat radical, implicit, nici plantele nu mai sunt ce au fost.

Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 58.00 lei.
(Based on 1 review)

Cu Viperflexin gel va puteti reda mobilitatea, libertatea de miscare si uitati de zilele in care erati nevoiti sa faceti eforturi sustinute pentru a va deplasa. VIPERFLEXIN gel este un gel antireumatic cu actiune imediata asupra durerilor reumatice, musculare si de articulatii.